Vibia

Complete Vibia Collectie Hanglamp Wireflow Vibia

> Vibia hanglamp Wireflow is een statement voor in de ruimte, ontworpen door Arik Levy. Wireflow oogt als een futuristische kroonluchter. Het lijnenspel van Vibia Wireflow wordt extra versterkt door de eenvoudige vormgeving. Deze hanglamp telt maar liefst 8 LED-lampen van 3,7W. Een prachtige lamp voor bijvoorbeeld boven een tafel in uw woonkamer.

Hanglamp Skan Vibia

> De slanke Vibia Skan onderscheidt zich door pure eenvoud. Zijn zuivere, lange lijnen vormen de lamp tot een zeer elegant uitziende lamp. Deze lamp is ontworpen door Lievore, Altherr & Molina. Zij hebben Skan met puur grafische vormen gemaakt tot dit prachtige, eigentijdse ontwerp.

Meer informatie aanvragen Hanglamp Vibia Design acties Hanglamp Vibia Plafondlamp Funnel Vibia

> De moderne Vibia Funnel plafondlamp valt op vanwege zijn indirecte lichtverdeling. Doordat het licht wordt gereflecteerd naar het plafond, wordt de ruimte voorzien van een prettige lichtstraling in de vorm van een cirkel. Deze Vibia lamp is ontworpen door Ramón Benedito die hem heeft gemaakt van aluminium. Funnel is vanwege zijn eigentijdse vormgeving geschikt voor iedere woonstijl.

Bekijk de verlichting collectie Alle merken Hanglamp Rhyrhm Vibia

> Vibia Rhythm is een prachtige speelse hanglamp die helemaal te vormen is naar uw eigen wens. Elke lichtstaaf kan gedraaid worden zodat er een unieke, veelzijdige hanglamp ontstaat. Er kan een zacht  golvend lichtspel gecreëerd worden of juist een chaotisch lichtspel. Elke vorm heeft zo zijn charme.  De Rhythm hanglamp is verkrijgbaar in mat wit of in mat donkerbruin. 

Wandlamp Vibia Ontdek de winkel Vloerlamp Vibia

Vibia

Vibia lampen en design verlichting

Vibia lampen zijn al meer dan 20 jaar lampen met een functie. Want licht is de ‘schepping’, de bron van het universum. Vibia helpt de mens om zich te identificeren met de ruimte waarin we werken en leven door het leveren van de juiste verlichting. Met de goede verlichting wordt creativiteit gestimuleerd en het beïnvloedt de gevoelens van mensen positief.

Verlichting met oog voor detail

Vibia is in 1987 opgericht in Barcelona en is gespecialiseerd in de vervaardiging van verlichtingsontwerpen. In samenwerking met een internationaal team aan gerenommeerde designers en architecten creëert Vibia eigentijdse en functionele verlichting. De Vibia lampen zijn innovatief, onderscheidend en worden geproduceerd met hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering zijn cruciaal voor het design en worden vaak nog handmatig uitgevoerd. Inmiddels is het Spaanse Vibia actief in 60 landen.

Design lampen collectie

De collectie verlichting van Vibia is erg breed en bestaat uit onder meer hanglampen, staande lampen / vloerlampen, tafellampen, plafondlampen, wandlampen, sanitair- en outdoor verlichting. Tijdloze ontwerpen die niet onderhevig zijn aan kortstondige trends. Een voorbeeld is de Vibia Tolomeo lamp, een wandlamp met drie scharnieren waardoor het licht altijd richting de gewenste plek versteld kan worden.

De verlichtingsexperts van CILO geven u graag advies over de diverse verlichtingsopties. Zij kunnen ook samen met u een verlichtingsplan voor uw woonruimte opstellen.