Van Rossum

Complete van Rossum collectie Lens bij van Rossum

>Van Rossum eetkamertafel Lens springt meteen in het oog door de opvallende constructie van de poten.  Door de pure en tijdloze vormgeving biedt het object jarenlang tafelplezier. Lens is vervaardigd van hoogwaardig massief Europees eiken. De combinatie van vormgeving en het materiaal maakt van Van Rossum Lens een bijzondere toevoeging in uw interieur.

Beam bij van Rossum

>Salontafel Beam van Van Rossum is een massief houten tafel en illustreert de huidige trend naar natuurlijke, onafgewerkte materialen en ruwe randen van een woning. Vervaardigd uit Frans eiken balken met zichtbare robuuste noesten en scheuren, gecombineerd met een zwart metalen onderstel.

 

van Rossum van Rossum interieur ontwerp bij cilo van Rossum meer informatie aanvragen Clip bij van Rossum

>Van Rossum salontafel Clip heeft een unieke vormgeving door het opvallende onderstel dat als het ware vastgeklemd is aan het tafelblad. Hierdoor ontstaat er een speels geheel en juist de combinatie van metaal en hout maakt salontafel Clip van Van Rossum bijzonder

 

Two bij van Rossum

>Van Rossum Two is een strak en modern vormgegeven salontafel, vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit hout en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van Rossum Two is toe te passen in vele interieurstijlen door de verschillende afwerkingen. Bezoek bij CILO en ontdek de mogelijkheden van de Van Rossum salontafel Two.

design acties bij cilo alle merken bij cilo van rossum kops

Kops van Van Rossum is een robuuste eettafel met ronde vormen. Door de combinatie van de verschillende materialen krijgt de tafel een krachtig karakter! Kops is leverbaar met een planken of een Kops houten tafelblad. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende vormen tafelbladen: rechthoekig, vierkant, rond en ovaal.

 

Van Rossum

Van Rossum design meubelen

Van Rossum staat voor design meubelen met een pure en tijdloze uitstraling. Op een grotendeels nog ambachtelijke wijze ontwerpt en vervaardigd het Nederlandse design merk Van Rossum met veel enthousiasme en met passie voor vormgeving en hout een eigentijdse en prachtige collectie tafels, salontafels en kasten. De Van Rossum meubelen kenmerken zich door hun verscheidenheid, discrete luxe en intieme charme. 

Kwaliteitsmeubelen

Van Rossum staat voor kwalitatief hoogstaande meubelen, die van de beste kwaliteit eikenhout gemaakt worden. Van Rossum heeft het complete productieproces in handen waardoor zij deze kwaliteit te allen tijde kunnen garanderen. Het hout wordt op een milieuvriendelijke wijze en met veel zorg en aandacht verwerkt tot unieke meubelstukken. Van Rossum werkt volgens de normen van het FSC-label. Bovendien wordt een groot deel van de Van Rossum fabriek van energie voorzien uit rest hout.

Design collectie

De collectie van Van Rossum bestaat uit verschillende standaardmodellen, maar deze kunnen volgens individueel maatwerk naar uw wensen aangepast worden. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen en kleuren. Wanneer u een Van Rossum meubel koopt, weet u zeker dat dit een uniek meubel is. Onder andere door de kleur en structuur van het hout; geen boom is immers hetzelfde.

Bekijk de collectie online, of laat u in de winkel adviseren door één van onze interieur experts over de mogelijkheden bij u thuis.