&Tradition

&tradition collectie &tradition catch

> De Catch eetkamerstoel, ontworpen door Jaime Hayon, verwelkomt u met open armen en straalt maximaal zitcomfort uit.Organische lijnen geven een speelse en sierlijk effect dit maakt dat deze eetkamerstoel tot de groep opvallend design behoort. De Zitting is vervaardigd uit gegoten schuim en biedt daardoor de juiste ondersteuning.

&tradition in between

> Eetkamertafel In Between, door Sami Kallio voor &Tradition, kenmerkt zich door zijn slanke silhouet en Scandinavische uiterlijk. De benaming 'In Between'  komt van de achterliggende gedachte dat de tafel in elk interieur geplaatst kan worden.

Meer informatie aanvragen &tradition lamp &tradition interieur ontwerp &tradition simple chair &tradition Design acties &tradition marble

> De Marble Light Serie is gemaakt van Italiaanse Bianco Carrara marmer en mondgeblazen borosilicaatglas. De 7delige serie, bestaande uit verschillende tafellampen en hanglampen, is ontworpen door Studio Vit. Hun gezamenlijke visie voor perfectie, eenvoud en aandacht zorgt voor een spannende mix aan materialen en vormen.

&tradition copenhagen

> Hanglamp Copenhagen is stoer en robuust. Een organisch vormgegeven lamp met industriële details. Met een opening aan de bovenkant van de lamp, hierdoor ontstaat er een bijzonder lichteffect in de woonruimte. Het ontwerp is geïnspireerd is op traditionele gaslampen uit de haven van Kopenhagen. 

&tradition ontdek de winkel tradition alle merken tradition fly

> Fly fauteuil staat op een hoge poot waardoor de zitting lijkt te zweven in de ruimte. De zitting zelf is geoptimaliseerd voor het zitcomfort, met losse kussens om de lende te ondersteunen. Wat opvalt is de bijzondere rug, wat doet denken een traditionele spijlenstoel uit de jaren 60.

&tradition spinning

> Hanglamp Spinning ontworpen door Benjamin Hubert, kenmerkt zich door zijn ronde en sierlijke vormen. ’Spinning' is Engels voor 'Tol' en dat is goed terug te zien in de vormgeving van de lamp.  Vervaardigd uit één stuk hoogwaardig aluminium en is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen in wit, grijs en zwart.

&tradition sidetable