Schönbuch

schonbuch collectie schonbuch basic collectie

> Schönbuch Basic is een schoenenkast dat uit meerdere elementen bestaat. Een zeer mooie en praktische schoenenkast die gezien mag worden. Basic heeft geen handvaten en heeft daardoor een mooie strakke afwerking. Bepaal zelf hoeveel lades u wilt en geef uw eigen schoenenkast vorm. Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. 

Schönbuch collectie Schönbuch collectie Schönbuch informatie Design acties schönbuch Sketch

> Met de Sketch kapstok van Schönbuch creëer je een opvallend lijnenspel. Minimalistisch , functioneel en ruimtebesparend zijn de eigenschappen van de Sketch kapstok. 

schönbuch COLLECTIE cilo merken schönbuch COLLECTIE

Schönbuch: topkwaliteit & vakmanschap

Schönbuch onderscheidt zich door zeven aspecten. Één van deze aspecten is design. Functioneel, puur design met net dat beetje extra, topkwaliteit materialen en vakmanschap. Dit gecombineerd met mooi hout en verfijnde verftechnieken zijn beslissend voor de Schönbuch collectie.

Design Collectie

Creatieve, functionele oplossingen voor de entree zijn Schönbuch’s kerncompetenties. Voor een loft in de stad, een huis op het platteland, een kantoor of een commercieel gebouw met een specifiek doel: Schönbuch zorgt voor de ideale interieur inrichting.

Schönbuch & topdesigners

Schönbuch werkt samen met veel verschillende topdesigners, waaronder Apartment 8, Jehs + Laub en Scholten & Baijings. Daarnaast is het merk continu alert op jong talent. Schönbuch heeft programma’s ontwikkelt voor op scholen om jong talent te ontdekken.