Prandina

Complete Prandina Collectie Hanglamp Tiara Prandina

> De design lamp Tiara van Prandina is een meesterwerk van pure elegantie. De traditionele Chinese lamp was de inspiratiebron voor deze ware blikvanger. Een prachtige geblazen diffuser met een bijzondere gekantelde cilindrische vorm. Slechts een subtiele lijn van licht scheidt de rondingen van elkaar. Dit geeft de Prandina Tiara extra charme.

Hanglamp Gong Prandina

> Hanglamp Gong van Prandina is een opvallende, stijlvolle design lamp. De geblazen diffuser creëert door haar cocon een bijzondere atmosfeer. Aan de buitenkant gemetalliseerd en de binnenzijde geschilderd. De Prandina Gong is ideaal voor rechtstreeks en diffuus licht, dankzij de zeven afwerkingen. De hanglamp Gong is verkrijgbaar in de diverse kleuren en maten.

Meer informatie aanvragen Hanglamp Prandina Ontdek de winkel Tafellamp Prandina Design acties Platone Wandlamp Prandina

> Deze strak vormgeven Platone wandlamp van Prandina is zeer uniek. De Prandina wandlamp breed platone wordt aan de muur bevestigd door een metalen constructie. De behuizing van mat wit benadrukt het strakke ontwerp. De Prandina wandlamp Platone verlicht uw huis met prachtig licht. 

Hanglamp Bloom Prandina

> De Bloom van Prandina is de perfecte lamp als aanvulling op uw interieur. Door een opening aan de boven- en onderzijde wordt het idee van indirect en direct licht subtiel toegepast. De prachtige geblazen glazen kappen zorgen voor een rustige uitstraling. De Prandina hanglamp Bloom is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Hanglamp Prandina Lichtadvies Tafellamp Mico Prandina

> Mico van Prandina is een ronde bolle tafellamp vervaardigd uit opaal geblazen wit glas en wit staal. De voet en diffuser van de lamp zijn bijzonder goed in balans met elkaar. De tafellamp is handgeblazen en geeft zacht licht. Door de compacte vorm van Mico kan de lamp op zeer verschillende plekken in uw interieur licht bieden. 

Prandina

Prandina design verlichting en lampen

Het Italiaanse merk Prandina is in 1982 gestart met lichtontwerpen voor moderne interieurs. Met de eenvoud en precisie, functionaliteit en kwaliteit veroverde het lampenmerk een erkende positie in de internationale markt. De design lampen voldoen aan de hoogste design standaarden, kwaliteitseisen en de modernste verlichtingstechnologie. De collectie bestaat uit duurzame binnenverlichting waarbij design en functionaliteit centraal staan. 

Samenwerking met designers

Prandina gelooft in productieve samenwerking met gevestigde ontwerpers en opkomende designtalenten. Samen gaan ze op zoek naar nieuwe ideeën in verlichting om te breken met de huidige trends en conventies. De productie van de innovatieve lichtconcepten voert Prandina uit met maximale aandacht voor materialen en grote zorg voor afwerking. Dit vertaalt zich in design verlichtingsarmaturen van uitstekende kwaliteit en technische perfectie.

Design lampen

De kappen worden mond geblazen en in vormen gegoten, waardoor er geen enkele glazenkap exact hetzelfde is. Ook brons, roestvrij staal en kunststof spelen een grote rol in het design van de Prandina lampen. Prandina gebruikt vaak verschillende soorten materialen voor haar ontwerpen. Design staat centraal en dit wordt uitgevoerd met topkwaliteit materiaal en afwerking.

De verlichtingsexperts bij CILO kunnen u helpen met het opstellen van een verlichtingsplan voor uw woonruimte. Laat u adviseren over de vele mogelijkheden van de verlichting en van uw woonruimte.