Piure

Piure collectie piure nex

Nex van Piure is een fascinerend kastensysteem. De mogelijkheid tot het combineren van lijnen, vlakken, volumes, materialen en kleuren maakt de Nex uniek in zijn soort. De kleur van ieder onderdeel kan individueel gekozen worden. Dit stelt u in staat tot het creëren van spannende composities. Breng subtiele accenten aan en kies voor verschillende materialen.

piure flex

> Flex van designmerk Piure is een elegant en flexibel wandkastensysteem met oneindig veel variaties. U kunt ervoor kiezen om het meubel op de grond te plaatsen of desgewenst aan de muur op te hangen.

Het kastensysteem geeft u daarnaast de mogelijkheid om verschillende composities te creëren: open of gesloten compartimenten, verschillende kleuren, breedtes en dieptes.

Meer informatie aanvragen Piure wandkast piure ontdek de winkel piure easy wave piure alle merken nex pur

> Met Nex Pur Box biedt Piure een snel leverprogramma en bestaat uit 8 verschillende vrijstaande elementen. Al deze Nex Pur Box elementen zijn los van elkaar te bestellen en kunt u eventueel naar eigen wens naast elkaar plaatsen om zo uw eigen unieke Piure dressoir of lowboard te ontwerpen.

piure line

> Line van Piure is een prachtig hoogwaardige collectie wandkasten. Met talrijke mogelijkheden is de Line kast volledig naar eigen smaak in te richten. Dankzij het greeploze systeem oogt het design meubel strak en modern. Speel met vorm, kleur, afmeting en materiaal en geef het een eigenzinnig karakter.

Piure design acties Interieurontwerp Piure puro

> Wandkast Puro heeft een elegant design. Het skelet van deze kast is stevig en tot in perfectie vormgegeven. Wandsysteem Puro kunt u invullen met naadloze en greeploze deuren en laden. U heeft de mogelijkheid om te spelen met het formaat van de losse elementen. Voeg kleine compartimenten,toe in verschillende breedtes en hoogtes en breng variatie aan in uw interieur met verschillende kleuren en materialen.

Piure

Piure kasten, wandkasten en dressoirs

Piure design meubelen zijn puur en flexibel en kunnen op talrijke manieren worden gecombineerd en toegepast. Of u nu in een appartement woont, een pied-à-terre of in een villa: met de Piure kasten, wandopstellingen, side- en lowboards kunt u letterlijk alle kanten op. U kunt de wandkasten, kasten en dressoirs naar uw wens samen stellen. Zo bent u verzekerd van een kast die perfect in uw woonruimte past.

Design meubelen

De Piure design meubelen zijn simpel, subtiel en verfijnd. De Piure meubelen zijn elegant en ondanks de grote afmetingen onopvallend aanwezig in uw woonruimte. Piure biedt u de keuze uit diverse materialen, kleuren en afmetingen. De Piure design meubelen zijn hierdoor volledig naar eigen smaak, stijl en persoonlijkheid samen te stellen. Daarnaast zijn er diverse modulaire elementen die u kunt combineren om uw eigen meubel samen te stellen.

Duurzaam design

Piure hecht veel waarde aan de levensduur en kwaliteit van haar meubelen. Alle design meubelen van Piure worden in Duitsland geproduceerd en gecontroleerd. Hierdoor bent u gegarandeerd van pure, eerlijke en duurzame kwaliteitsmeubelen. De Piure kasten, wandopstellingen, side- en lowboards vindt u op showroom bij CILO. Onze interieurspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van Piure in uw huidige interieur. Samen met u maken zij een 3D tekening van een model in de gewenste opstelling in de kleuren en materialen die passen bij uw eigen wensen.