Piet Boon

piet boon collectie Piet boon Dieke

> Piet Boon elementenbank Dieke heeft een stoere en sobere vormgeving, en is uitermate comfortabel. Met Dieke kunt u uw ideale bank samenstellen. Piet Boon Dieke kan namelijk in diverse opstellingen worden geplaatst.

Piet boon Kekke

> Kekke is een serie stoelen die wordt gekenmerkt door verfijnde distinctie. Deze serie is ontworpen met het oog op de maaltijd als sociaal gebeuren. Deze eetkamerstoelen staan voor klassiek comfort en zijn stevig maar elegant. Een tijdloos ontwerp die een stijlvolle draai aan uw eetkamer geeft. 

Meer informatie aanvragen Piet boon gijs Piet boon interieur ontwerp Piet boon Sidetable Piet boon design acties Piet boon saar

> Eetkamerstoel Saar uit de Piet Boon Collection is stoer en sober tegelijk. Gemaakt van een solide onderstel met een duurzame zitting die bekleed is met een hoogwaardige kwaliteit leder. Het leder is afgewerkt met de bekende Piet Boon ‘stitching’. Eetkamerstoel Saar is comfortabel en tevens verkrijgbaar met armleuning onder modelnaam Siebe.

Piet boon IDS

> IDS uit de Piet Boon collectie heeft een aparte kruispoot die geïnspireerd is op de stand van de benen van een schaatser tijdens de start. Met de IDS eetkamertafel in massief licht eiken heeft u gegarandeerd een uniek object in uw eetkamer staan.

piet boon alle merken Piet boon ontdek de winkel Piet boon Don

> De Piet Boon Don bank is een van de nieuwste toevoegingen aan de Piet Boon® Collection. Deze royaal geproportioneerde eigentijdse interpretatie van de traditionele Italiaanse designbank, is als het ware opgetild en gemonteerd op een subtiel onderstel wat het geheel lichter maakt en zijn aantrekkingskracht versterkt. De rijk gestoffeerde kussens voegen elegantie en verfijning toe aan deze prachtige Piet Boon DON bank. 

Piet Boon: functioneel, tijdloos en comfortabel

Piet Boon meubels

Piet Boon meubels zijn basic en luxueus met aandacht voor vorm en stijl. De grote kracht van de Piet Boon Collection Studio ligt in het ontwerpen van totaalconcepten: binnen en buiten vullen elkaar aan en zijn volledig in harmonie met elkaar. Een herkenbaar element in de Piet Boon Collection is de liefde voor pure, eerlijke materialen en het uitgesproken kleurgebruik. De Piet Boon meubels zijn herkenbaar als Dutch Design en de collectie bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, bijzettafels en salontafels. Bij CILO vindt u een ruime collectie design meubels van Piet Boon, uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Piet Boon Collection

De Piet Boon Collection design meubels worden ontworpen door designbureau Piet Boon Studio onder leiding van een van Nederlands spraakmakende ontwerpers en designers Piet Boon. De designer begon in 1983 met de Piet Boon studio en 3 jaar later trad zakenpartner en Creative Director Karin Meyn toe. De inmiddels bekende Piet Boon stijl en filosofie wordt gekenmerkt door een verfijnd gevoel voor kleur, materiaal en vorm. Samen met een oog voor bijzondere objecten, kunst en accessoires. 

Piet Boon: klassiek en comfortabel design

Bent u op zoek naar een bijzonder comfortabele Piet Boon bank? Elementenbank Piet Boon Dieke, uit de exclusieve ‘Who’s afraid of fashion’ collectie, is ontworpen met aandacht voor vorm en stijl. Door het basic kleurgebruik van de bank en de diverse opstellingen, is deze in vele interieurstijlen te plaatsen. Met een Piet Boon tafel geeft u het interieur karakter. De aandacht voor vorm en stijl is duidelijk terug te zien in de collectie salontafels en bijzettafels van het Nederlandse design merk.  Ook de stoelen van Piet Boon, zoals de Piet Boon Kekke, hebben een oogstrelend design. Door het sublieme zitcomfort van deze eetkamerstoel zult u natafelen als extra plezierig ervaren. De Piet Boon meubels zijn geschikt, mede door de basic vormen en kleuren, geschikt voor elk interieur!

Design collectie

Bij de Piet Boon Collection design meubels is functionaliteit één van de belangrijkste uitgangspunten. “Form follows function”, aldus Piet Boon zelf. Bovendien zijn alle ontwerpen duurzaam en tijdloos. Piet Boon heeft internationale bekendheid verworven door zijn buitengewone vakmanschap, kwaliteit en visie. Piet Boon onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van verzorgd raffinement. 

Piet Boon bij CILO!

De uitgebreide en prachtige Piet Boon Collection kunt u vinden bij CILO. Heeft u een Piet Boon product niet op de CILO-showroom zien staan: als het product van uw keuze beschikbaar is levert Piet Boon deze binnen een aantal weken bij CILO. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden van de Piet Boon meubels.