Petite Friture

complete petite friture collectie Iso petite friture

>Bijzettafel Iso van Petite Friture valt gelijk op door zijn sterke lijnenspel en strakke frame. Iso is ontworpen door POOL en is vervaardigd uit duurzaam epoxy staal . Bijzettafel Iso is makkelijk te combineren met verschillende stijlen en is verkrijgbaar in verschillende vormen die ook goed gecombineerd kunnen worden.

 

petstool van petite friture bij cilo

> Petite Friture Petstool Daisy. Het biggetje is een gezellige toevoeging in uw interieur! Deze kruk is niet alleen erg sfeervol, maar ook nog eens zeer comfortabel dankzij de zachte stof. Leg uw handen of voeten tussen de uitnodigende stof en warm ze lekker op! De gebruikte materialen zijn wol, polyester, nylon en hout en de roze hoes is afneembaar, waardoor deze gemakkelijk gewassen kan worden.

meer informatie aanvragen Petite Friture alle merken bij cilo Petite Friture Vertigo petite friture

> Designerlamp Vertigo van Petite Friture is ontworpen door Constance Guisset en wordt ook wel de 'holle' lamp genoemd. Met prachtige sierlijke en architectonische kenmerken, die zorgen voor een luchtige en moderne uitstraling in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Doordat de lamp vervaardigd is van glasvezel en deze slechts 0,5 kg weegt, beweegt deze mee op de luchtstroom in de woonruimte. 

interieur ontwerp bij cilo Petite Friture design acties bij cilo Petite Friture