werken-bij-cilo

Over Cilo

ACTUELE VACATURES / STAGEPLAATSEN:

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 

Adviseur designtegels en sanitair

CILO behoort al ruim 15 jaar tot de top van de woonwinkels in Nederland en is autoriteit op het gebied van interieur & design. Onze klantenkring is breed: van de particuliere klanten met een nieuw interieur tot de professional die graag spraakmakende projecten met ons realiseert. Alle (inter)nationale merken zijn vertegenwoordigd. Daarnaast vind je bij CILO ook lichtarchitectuur, alles op het gebied van vloer- en interieurstoffering en binnenkort ook designtegels en sanitair.

Voor een nieuw te openen shop-in-shop van Intercodam zijn wij op zoek naar een zelfstandige, professionele adviseur met ervaring binnen de tegel- en sanitair branche.

Wie zoeken we
De klanten prospects van Intercodam verwachten dat je meedenkt in het maken van de juiste keuzes. Daarmee ben jij in deze rol verantwoordelijk voor het advies en het verkoopresultaat. Het signaleren van kansen, je kwaliteitsbewustzijn en servicegerichtheid is de grondslag voor je succes hierin. Je bent daarbij flexibel inzetbaar en werkt ook op zaterdagen en zondagen.

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaar succesvolle ervaring in de B2C-verkoop, ervaring binnen de branche is hierbij een pré;
  • Affiniteit met de producten van Intercodam
  • Je bent gewend zelfstandig te werken.
  • Uiteraard beschik je over discipline, doorzettingsvermogen en ijzersterke sociale en communicatieve vaardigheden
  • Wonend in (de directe omgeving van) Zutphen

Wie is Intercodam?

Intercodam bestaat sinds 1919 en heeft zich gespecialiseerd in tegels en sanitair, waarbij ze een bijzonder assortiment aanbieden. De organisatie dankt haar succes aan kennis, klantvriendelijkheid, service gerichtheid en kwaliteit. Het inspelen op de klantbehoeftes staat centraal. Het personeel is zeer correct, professioneel, outgoing, heeft een vriendelijke uitstraling en passie voor hun vak. 

Arbeidsvoorwaarden
Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.

Informatie & sollicitatie
Wij ontvangen graag je reactie met recente pasfoto op deze vacature bij voorkeur per mail naar info@intercodam.com.

*acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.