werken-bij-cilo

Over Cilo

ACTUELE VACATURES: 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 Interieuradviseur CILO parttime/fulltime (20-37 uur)
Wil jij werken bij dé designwinkel van Nederland met (inter-)nationale merken? Is het adviseren van klanten op het gebied van indeling, meubelkeuze, kleur en materiaal echt jouw ding? Kun jij bovendien de woonwensen van de klant omzetten naar een persoonlijk interieurontwerp? Ben jij creatief én commercieel? Dan komen wij graag in contact met jou! 

In Zutphen hebben wij een openstaande vacature Interieuradviseur CILO parttime/fulltime. 

Wie zijn wij?
CILO behoort al ruim 15 jaar tot de top van designwinkels in Nederland. Met onze partners Intercodam, Xylo Parket, QiiD en Desque projectinrichting, creëren we bij CILO totaalconcepten op maat. Onze klantenkring is breed: van  consument tot professional die graag spraakmakende projecten met ons realiseert. Alle (inter)nationale merken, zoals Artifort, Gelderland, Montis, Linteloo, B&B Italia, Flexform, Piure, Interlübke, MDF Italia, Minotti en Vitra zijn vertegenwoordigd bij CILO. 

CILO is onderdeel van Eijerkamp Retail groep. Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en commerciële Interieuradviseur parttime/fulltime die ons team in Zutphen komt versterken. 

- Je hebt een interieuropleiding afgerond;
- Minimaal 2 jaar ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van meubelen;
- Je hebt passie voor wonen, en weet iedere klant te inspireren en enthousiasmeren, ongeacht interieurstijl;
- Je bent in je element als je op een creatieve en commerciële wijze een klant adviseert en de woonwensen van de klant omzet naar een aankoop;
- Je communiceert vlot en helder en hebt overtuigingskracht;
- Je werkt zelfstandig, maar mag ook rekenen op support van je collega’s, die – net als jij –veel liefde voor het vak hebben;
- Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig, ook op een koopavond en in de weekenden wil jij graag aan de slag. 

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende baan in een prettig en hecht team, kom je te werken in een energieke werkomgeving en een vooruitstrevend familiebedrijf met een informele, open cultuur. Daarnaast krijg je goede begeleiding tijdens de inwerkperiode en vervolgens de kans om jezelf te ontwikkelen. 

Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren?
Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. Vacature Interieuradviseur Cilo Zutphen’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl. Wij vinden het altijd leuk om een bijzondere motivatie te ontvangen, bijvoorbeeld in de vorm van een video van max. 2 minuten.