Xylo Vloeren

Xylo-parket

Een vloer bepaalt voor een belangrijk deel het karakter van een ruimte. Xylo Vloeren is specialist in exclusieve vloeren van hout, bamboe, kurk, leer en luxe vinylvloeren.

Uw wensen en het beschikbare budget staan centraal. Door deze te combineren met onze kennis en ervaring komen we tot verrassende oplossingen. 

Xylo-parket Xylo-parket binnenkijken bij cilo Xylo-parket cilo openingstijden qiid vloeren cilo interieurontwerp xylo vloeren maak een afspraak xylo vloeren

Xylo Vloeren 

Xylo Vloeren is specialist in exclusieve vloeren van hout, bamboe, kurk, leer en luxe vinylvloeren. Een vloer bepaalt voor een belangrijk deel het karakter van de ruimte. Zo staan uw wensen en het beschikbare budget bij Xylo Vloeren centraal. Door deze te combineren met de kennis en ervaring, komen we tot verrassende oplossingen.  Om tot een optimale detaillering te komen, delen we onze expertise graag met uw architect, aannemer of installateur.

Vakmanschap

Xylo Vloeren beschikt over hooggeschoolde vaklieden, hoogwaardige, ecologische materialen en stipte nalevering van afspraken. Hierdoor zorgen we voor een realisatie van de perfecte vloer. Uw wordt intensief begeleid door een persoonlijk adviseur, van het eerste informatieve gesprek tot het moment van oplevering. Daarnaast zijn wij u gedurende de lange levensduur van uw parketvloer van dienst met een doeltreffende lijn onderhoudsmiddelen en gedegen onderhoudsadvies.

 

Openingstijden Xylo Vloeren

Ma 13.00 – 17.30 uur

Di-Za 10.00 – 17.30 uur

Zo: 11.00 – 17.00 uur

Het is raadzaam vooraf contact op te nemen via 0575 – 512304.