CILO Lichtarchitectuur

licht-architectuur-cilo

Verlichting en binnenhuisarchitectuur staan dichter bij elkaar dan ooit. Goede basisverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en de juiste kleur- en lichtcombinaties  zijn de ingrediënten voor een evenwichtig verlichtingsplan. Uw wensen, de stijl van het interieur, de soorten armaturen en het budget vormen de leidraad waarmee onze lichtarchitect aan de slag gaat. 

cilo openingstijden cilo lichtarchitectuur binnenkijken bij CILO cilo lichtarchitectuur HARALD MORSKATE

“Met mijn passie en kennis voor inrichting en verlichting realiseer ik samen met u graag uw droominterieur. In een persoonlijk gesprek overleggen wij  uw wensen. Vervolgens maak ik met mijn creativiteit en deskundigheid een lichtplan. geheel op maat voor u!” 

LICHTARCHITECTUUR LICHTARCHITECTUUR maak een afspraak LICHTARCHITECTUUR

Verlichtingsplan met design verlichting

Met een verlichtingsplan maakt u door middel van het juiste licht alles bijzonder. Verlichting en binnenhuisarchitectuur staat dichter bij elkaar dan ooit. Goede basisverlichting, functionele sfeerverlichtingen en de juiste kleur- en lichtcombinaties zijn de ingrediënten voor een evenwichtig verlichtingsplan. CILO heeft een uitgebreide collectie design verlichting. Van bijzondere vloer- en hanglampen tot karakteristieke tafel- en wandlampen. Bij CILO vindt u onder meer verlichtingsmerken als Artemide, Flos, Foscarini, Occhio en Lumina.

Lichtarchitectuur bij CILO

Bij CILO vindt u altijd een lichtarmatuur dat bij u en uw interieur past. Uiteraard is onze lichtspecialist altijd aanwezig om u te adviseren bij uw aankoop. Uw wensen, de stijl van het interieur, de soorten armaturen en het budget vormen de leidraad waarmee uw licht adviseur een verlichtingsplan op maat opstelt. Zo ontstaat er altijd een uniek en persoonlijk ontwerp.

Een afspraak maken voor uw persoonlijke lichtplan? Bel 0575 – 583 656 of gebruik het contactformulier.