Partners

cilo partners cilo lichtarchitectuur

LICHTARCHITECTUUR
Verlichting en binnenhuisarchitectuur staan dichter bij elkaar dan ooit. Goede basisverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en de juiste kleur- en lichtcombinaties  zijn de ingrediënten voor een evenwichtig verlichtingsplan. Uw Wensen, de stijl van het interieur, de soorten armaturen en het budget vormen de leidraad waarmee onze lichtarchitect aan de slag gaat. Zo ontstaat er altijd een uniek en persoonlijk ontwerp.

intercodam cilo contact cilo contact cilo openingstijden xylo vloeren

Een vloer bepaalt voor een belangrijk deel het karakter van een ruimte. Xylo Vloeren is specialist in exclusieve vloeren van hout, bamboe, kurk, leer en luxe vinylvloeren.

Uw wensen en het beschikbare budget staan centraal. Door deze te combineren met onze kennis en ervaring komen we tot verrassende oplossingen. 

DRT gietvloeren

Gietvloeren  hebben hun bestaansrecht ruimschoots bewezen. DRT, topmerk sinds 1983, levert  drie soorten: op basis van kunststof, cement of een mix van fijn zand. Samen vormen deze een oogverblindende collectie; prachtig in moderne en klassieke interieurs.

Door de jarenlange ervaring beschikt DRT Gietvloeren over enorm veel expertise.

binnenkijken bij cilo Qiid Qiid

> Hoogwaardig meubeldesign vraagt om stoffering, raamdecoratie en karpetten met dezelfde allure.

QiiD staat voor Quality in interior Design. Oftewel luxe karpetten, vloerbeddeking, gordijnen, ophangsystemen en zonwering van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit. 

De collectie onderscheidt zich door prachtige materialen, innovatieve toepassingen en actuele designs van merken als De Ploeg, Kinnasand, Kendix, Danskina en Cunera. 

Intercodam

> Intercodam is trendsetter op het gebied van tegels, sanitair en keukens.  Als groothandel en retailer heeft Intercodam een breed en bijzonder productportfolio en realiseert Intercodam bijzondere projecten voor zowel bedrijven en particulieren.

cilo routebeschrijving desque desque

> Een optimale werkplek stimuleert en motiveert. Daarbij horen maatwerk oplossingen, revitalisaties maar ook het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Desque deelt haar visie op het nieuwe werken in een “working showroom”.

Partners in design

CILO werkt  nauw samen met partners met hetzelfde gevoel voor vernieuwing, service en hoogwaardige kwaliteit. DRT gietvloeren, Qiid stoffering en Xylo Parket complementeren hiermee de collectie. Samen met onze persoonlijke licht- en interieur designers, maken zij uw inrichting compleet.

Dus bent u op zoek naar een hoogwaardige vloer, speciale verlichting, een uniek karpet of bijzondere raamdecoratie? Wij stellen onze partners graag aan u voor!