Rolf Benz Nuvola bank

ROLF BENZ NUVOLA
ONGEËVENAARD ZITCOMFORT


Rolf Benz Nuvola: een bank gecreëerd door ontwerper Norbert Beck en winnaar van de German Design Award 2018. 

rolf benz bank nuvola


Flexibel woonlandschap

Het royale elementenprogramma van de Nuvola biedt een enorme bewegingsvrijheid waarmee u een flexibel woonlandschap naar wens samenstelt. Met deze ongedwongen en op internationale trends gebaseerde bank creëert u een luchtig en ruimtelijk geheel in de leefruimte, door de hoge ranke poten en de lage arm- en rugleuningen.

Ervaar een ongeëvenaard comfort door de zitting bestaande uit drie schuimsoorten die zich naar uw lichaam vormen. Daarnaast zorgen de extra kussens voor perfecte ontspanning in alle houdingen, zo creëert u een extra comfortabele en hoge rugleuning door het rugkussen met nekrol.

offerte aanvragen norbert beck designer rolf benz nuvola bank leer


Norbert Beck voor Rolf Benz

Voordat de Duitse designer Norbert Beck (1959) zijn eigen ontwerpbureau ‘Beck Design’ oprichtte in 1988, was hij docent in de kunst. Uniek aan het ontwerpproces is dat hij details op ware grootte vervaardigt, zoals de armleuningen of voeten: juist deze details geven het ontwerp karakter en vorm. Voor Beck zijn voornamelijk de speerpunten ontwerp en technische ontwikkeling van belang voor zijn creaties. 

rolf benz nuvola bank

Rolf Benz bank Nuvola & de mogelijkheden

Het gebruik van losse elementen maakt deze designbank van Rolf Benz  veelzijdig toepasbaar in ieder interieur. Zo zijn alle zitelementen afzonderlijk verkrijgbaar in diverse afmetingen en samenstellingen, met of zonder rug of arm en zowel vrijstaand als gekoppeld te plaatsten. Bekleed de zitbank naar wens door de keuze uit meer dan 200 rijke stoffen en 100 prachtige leersoorten. Daarnaast is de Nuvola zowel een comfortabele loungebank als een zitmeubel met een actieve zit door de keuze uit drie zithoogten, drie pootuitvoeringen en twee kussencomfortvarianten. Ontdek de Rolf Benz Nuvola bank in onze winkel en laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden door onze interieurdesigners.

rolf benz collectie rolf benz nuvola bank grijs cilo openingstijden