Pastoe Next Kast

PASTOE NEXT 
MINIMALISTISCH & ARCHITECTONISCH

Pastoe Next kast


Pastoe
Next kast is een ontwerp van designers Karel Boonzaaijer (1948) en Pierre Mazairac (1943) met de gedachte om een kast als compositie deel van de architectuur te laten zijn. Het design staat bekend om zijn minimalisme en dynamische uitstraling. Creëert rust in de woonruimte doordat de delen van de kast naadloos met elkaar verbonden zijn, ook is de Next voorzien van greeploze deuren. 

Designers Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac


Designer Karel Boonzaaijer volgde de opleiding Architectonische Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten en begon daarna zijn loopbaan bij Pastoe. Zijn krachtige ontwerpen worden gekenmerkt door architectonische constructies, met aandacht voor kwaliteit en oorspronkelijkheid. 

Interieurontwerper Pierre Mazairac studeerde af aan de Academie voor Beelden Kunsten in Utrecht en heeft ervoor gezorgd dat Nederland in de jaren zeventig en tachtig weer internationaal op de kaart gezet werd. Door zijn samenwerking met designer Karel Boonzaaijer zijn er prachtige creaties tot stand gekomen. 

Pastoe next greeploze deuren Karel Boonzaaijer Pastoe next in wit


Pastoe Next variaties

Deze kast is leverbaar in drie verschillende kleuren; wit, grijs en rood. Laat u adviseren over de juiste uitvoering passend bij uw persoonlijke woonwens. Kom voor meer informatie over de Pastoe Next kast naar een van onze winkels! 

Offerte aanvragen Openingstijden CILO Pastoe complete collectie