Montis Marvin fauteuil

MONTIS MARVIN
OMARM COMFORT & DESIGN

Montis Marvin Fauteuil


Montis fauteuil Marvin is met zijn luxurieus design een iconisch ontwerp in diverse leefruimtes. Voor de onzichtbare relaxfunctie is een nieuwe techniek bedacht die vanuit een ander basisprincipe werkt dan gebruiken systemen, aangezien relaxfuncties vrijwel altijd zichtbaar zijn.

Optimale relaxstoel

Met behulp van de twee subtiele leren koorden in de zitting van de fauteuil, zijn de rug- en voetensteun van de Marvin onafhankelijk te bedienen. De flexibele hoofdsteun is verstelbaar in een actieve of passieve houding en de relaxstoel is aan te passen naar lichaamslengte of slaapbehoefte. Daarnaast heeft de rug een geïntegreerd mechanisme.

Onzichtbare relaxfunctie Duo Stoffering Christophe Marchand


Industrieel designer Christophe Marchand

Christophe Marchand (1965), geboren in Zwitserland, is de ontwerper van deze prachtige designstoel, waarin hij een duidelijk combinatie laat zien van technische expertise en creativiteit. Naast designer is Marchand ook docent, expert en auteur.

Montis Marvin Grijs Montis Marvin Sfeer Montis Marvin Detail


Specificaties Montis Marvin

Naast de verstelbare uitvoering is de Marvin ook te verkrijgen met alleen een verstelbare rug of geheel zonder relaxfunctie. De verschillende onderdelen hebben een zelfstandige stoffering, waardoor de fauteuil zowel in uni- als duo-stoffering uitgevoerd kan worden. In prachtige stoffen, kleuren en materialen en een frame in onder andere hout en gegoten aluminium. Ontdek alle mogelijkheden van de Montis Marvin bij CILO.

Offerte aanvraag CILO openingstijden Complete Montis Collectie