Montis Axel bank

Montis Axel
Kubistisch & tijdloos


Montis zitbank Axel, ontworpen door Gijs Papavoine (1949), is een strakke en kubistische bank, die door haar heerlijk zachte kussens toch een uitnodigend uiterlijk heeft.

Montis Axel in Rancho leder

Montis Axel in Rancho leder

Typerend ontwerp

Het vormgegeven onderstel van de Axel is bijna aan het oog onttrokken, waardoor de bank niet verbonden lijkt te zijn met de vloer. De standaard kussens zijn gevuld met een mengsel van latex, waardoor de kwaliteit jarenlang behouden blijft en deze de typerende vorm van de Axel overeind houdt.

Montis Axel Sledevoet Montis Axel Vormgeving Gijs Papavoine


Van de hand van Gijs Papavoine

Gijs Papavoine studeerde af aan de Hogere Technische School en de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven. In zijn creaties staat de krachtige eenvoud centraal die de basis vormen van de elegante belijning, zo ook zichtbaar in de Axel zitbank.

Montis Axel Bank Sfeer

Montis Axel XL

Montis Axel collectie

De Axel collectie bestaat uit verschillende elementen waardoor er meer dan 28 mogelijkheden zijn, waaronder een 3,5-zitsbank, hoekbank en een poef. Door deze mogelijkheden kunt u zelf de bank samenstellen die u wenst. Kom voor meer informatie en de mogelijkheden over de Montis Axel bank naar een van onze winkels en laat u adviseren door onze interieur ontwerpers.

Complete Montis Collectie CILO openingstijden Offerte aanvragen