Linteloo Mauro bank

LINTELOO MAURO
EEN ECHTE SFEERMAKER

De Linteloo Mauro is een iconische bank en inmiddels een echte bestseller, ontworpen door Linteloo Lab. 

Linteloo Mauro bank


Uitnodigende bank

Mauro is een echte relaxbank met royale vormen en een heerlijke zit, die u uitnodigt tot zitten en zorgt voor totale ontspanning. Creëer een huiselijke sfeer met deze tijdloze zitbank voorzien van losse rugkussens voor extra comfort. Kenmerkend aan de Mauro is het royale zitoppervlak, dat door lijkt te lopen tot aan de grond, waardoor de poten bijna onzichtbaar zijn. Daarnaast zorgen de slanke armleuningen voor een elegante toevoeging, waardoor de bank perfect in balans is.

Offerte aanvragen Linteloo Mauro leer Jan te Lintelo


Designers Linteloo

Linteloo Lab is het eigen design team van Linteloo, ze ontwerpen voornamelijk meubels waar design en comfort samenkomen. Het team creëert banken die zorgen voor een gegarandeerd relaxplezier. 

Linteloo hoekbank beige


Linteloo Mauro naar wens

Door de verschillende elementen en afmetingen van de Linteloo Mauro stelt u de geheel naar wens uw ideale bank samen. Uiteraard heeft u keuze uit verschillende leersoorten en rijke stoffen. Uitgevoerd in leer is de bank vast gestoffeerd, in stof is de hoes van de Mauro afneembaar. Het standaard zitkussen heeft een kern van polyurethaan met daaromheen een dekbed gevuld met dons en veren. Het zitkussen is in stof rondom gestoffeerd. Het standaard rugkussen heeft een vulling van dons en veren gemengd met polyester staafjes voor extra volume. Op aanvraag zijn eventueel ook Dacron (anti-allergische) zit- en rugkussens leverbaar zonder meerprijs. Deze interieurs bieden u een steviger comfort.  Bij CILO helpen onze interior designers u graag bij het samenstellen van uw ideale Linteloo Mauro bank.

Complete Linteloo collectie Linteloo Mauro sfeer CILO openingstijden