Linteloo Madison Bank

LINTELOO MADISON
ONEINDIGE COMPOSITIES

Ontdek Linteloo Madison: een modulaire bank met kubistische vormen en te verkrijgen in oneindig veel zitcomposities. Ontworpen door Linteloo Lab. 

Linteloo Madison bank


Inspired by Urban design

Sofa Madison is geïnspireerd op de Cosmopolitan lifestyle die men kan ervaren in de hotels en restaurants rondom het Madison Square Park in New York. Bijzonder aan de bank is de combinatie van twee structuren: een vlak en een quilted patroon wisselen elkaar in het ontwerp af en sluiten naadloos op elkaar aan. Door de strakke vormen en lijnen wordt het moderne design van de Madison bank nog meer benadrukt. 

linteloo madison bank offerte aanvragen linteloo bank madison


Moduleerbare sofa Madison van Linteloo

Creëer een royaal zitlandschap volledig afgestemd op uw persoonlijke woonwensen met de ruime keuze uit de diverse modulaire mogelijkheden. Het complete Madison programma bestaat uit 9 verschillende elementen verkrijgbaar in alle Linteloo bekledingen (stof & leder) en kleuren. Met zowel hoge als lage armleuningen en kussens in verschillende vormen en patronen. Gedragen door een massief houten poot. Onze interieur ontwerpers bij CILO adviseren u graag over de Linteloo Madison bank!

CILO openingstijden Linteloo collectie linteloo bankstel madison