Linteloo Hamptons Bank

LINTELOO HAMPTONS
EASY GOING & VEELZIJDIG

Linteloo Hamptons


Linteloo Hamptons bank is ontworpen door Linteloo Lab en geïnspireerd op de ‘Easy Going’ levensstijl van New Yorkers aan de Long Island Seaside, waar zij zich ontspannen en plezier hebben. Met de zitbank creëert u een ontspannen en huiselijke sfeer in het interieur, uiteraard met een heerlijk zitcomfort. 

Meet the designers

Linteloo Lab is het eigen ontwerpteam van Linteloo met toonaangevende designers die constant staan voor de essentiële kwaliteiten van het merk. Kenmerkend voor hun creaties is de combinatie van moderne design en comfort dat elke keer weer perfect met elkaar in balans staat. Daarnaast slaagt het team er steeds weer in om nieuwe dimensies toe te voegen aan de herkenbare Linteloo stijl.

Modern Design Jan te Linteloo De Linteloo Stijl


Modulaire elementen Hamptons

Hamptons van Linteloo is een veelzijdige bank dat bestaat uit modulaire elementen, een poef en armstukken die onderling aan opstellingen gecombineerd kunnen worden. De losse elementen kunnen door een eenvoudig koppelsysteem eenvoudig aan elkaar bevestigd worden.Daarnaast is de Linteloo Hamptons leverbaar in vele rijke stoffen en prachtige leersoorten en heeft de bank een afneembare hoes. De zitkussens zijn daarnaast keerbaar en naar wens mogelijk met een steviger comfort.  

Hamptons Linteloo

Linteloo Hamptons op maat

Ontdek de mogelijkheden van de heerlijke relaxbank Linteloo Hamptons in onze Linteloo Feel Good Studio en laat u deskundig adviseren door onze interior designers voor een model dat past bij uw persoonlijke woonwens.

Offerte aanvragen Openingstijden Complete Linteloo Collectie