Label Hidde Fauteuil

label hidde
robuust & Royaal

Label Hidde Fauteuil


De Label Hidde is een iconisch ontwerp van Dutch designer Gerard van den Berg (1947). Deze robuuste fauteuil doet denken aan de vorm van een baseball handschoen en is vernoemd naar de oudste kleinzoon van Gerard van den Berg. Uiteraard voorzien van het hoogwaardige en royale zitcomfort dat u van het designmerk Label mag verwachten. De vorm van de kuip nodigt u uit om heerlijk in te cocoonen en de bijpassende poef maakt de Hidde compleet!

Creatie van Gerard van den Berg

De enkelvoudige en pure vormen typeren het werk van ontwerper Gerard van den Berg, daarnaast is zijn liefde voor natuurlijke vormen en materialen duidelijk zichtbaar. Van den Berg deed als kleine jongen al kennis op van het meubel vak in het bedrijf van zijn vader en heeft diverse toonaangevende awards op zijn naam staan, zoals de prijs voor het beste Nederlandse meubelontwerp. 

Offerte aanvragen Vorm van een baseball handschoen Gerard van den Berg


Met liefde ontworpen in Nederland

De meubels van Label hebben een eigen identiteit en karakter en zijn met liefde voor het vak ontworpen en vervaardigd in de eigen fabriek in Nederland. Daarnaast wordt er enkel gebruik gemaakt van bijzondere en kwalitatieve materialen, zoals natuurlijk en open leersoorten. Deze materialen worden door de jaren heen alleen maar mooier, waardoor de Hidde nog meer gaat leven en meer karakter krijgt! 

Label Hidde Fauteuil


Label Hidde in unieke leersoorten

De Hidde van Label kan uitgevoerd worden in diverse prachtige leersoorten en rijke stoffen met een draaivoet in standaard geborsteld chroom of black grey gepoedercoat. Of kies voor een onderstel in een van de 7 overige kleuren staal uit de Colorbox van Label. Ontdek de verschillende mogelijkheden van de Label Hidde fauteuil bij CILO en laat u adviseren door onze interior designers! 

Complete Label Collectie Hidde Leersoorten Openingstijden