Gelderland 7610 bank

GELDERLAND 7610 BANK
DESIGNKLASSIEKER VAN JAN DES BOUVRIE


Bank 7610 van Gelderland is gebaseerd op het succesvolle model 6511 en inmiddels één van de designklassiekers van het Nederlandse toonaangevende merk. 

Gelderland 7610

 

Strakke en moderne vormgeving

Gelderland 7610 is niet voor niets een ware designklassieker: eenvoud, strakke, rechte lijnen en optimaal zitcomfort kenmerken de serie. En door de tijdloze uitstraling gecombineerd met een ultiem zitcomfort zijn de banken en fauteuils te integreren in diverse woonruimtes. 

Offerte aanvragen Jan des bouvrie gelderland kubustisch vormgegeven


Jan des Bouvrie & Gelderland

De samenwerking tussen Jan des Bouvrie (1942) en het Dutch Design merk Gelderland gaat al meer dan 45 jaar terug. In 1969 ontwierp de iconische designer zijn eerste ontwerp voor Dutch Gelderland Groep; de bekende kubusbank. Tegenwoordig is Jan des Bouvrie een van de meest toonaangevende en bekende Nederlandse ontwerpers! In zijn ontwerpen combineert hij creatief design met pure vormen en creëert hij meubels die een ultiem zitcomfort bieden. 

gelderland 7610 hoekbank


De vele mogelijkheden van de Gelderland 7610

Met de 7610 van Gelderland stelt u een ideale droombank samen, door de diverse elementen en vele mogelijkheden. Zo creëert u zowel een fauteuil als een royaal zitlandschap naar wens, met een uitgebreide keuze uit prachtige leersoorten en rijke stoffen. Standaard geleverd met een onderstel in mat chroom, maar ook mogelijk in glanzend chroom of met een houten onderstel in bijvoorbeeld blank, kersen, wengé en zwart. Uiteraard staan onze interieuradviseurs voor u klaar bij CILO om u te adviseren over een geschikte uitvoering van de Gelderland 7610 bank. 

openingstijden cilo complete gelderland collectie interieurdesigners