Gelderland 4800 bank

GELDERLAND 4800
DESIGNKLASSIEKER SINDS 1982

Gelderland 4800 bank


De Gelderland 4800 bank is een ontwerp van toonaangevend designer Henk Vos (1939) en kan door de tijdloze schoonheid perfect geïntegreerd worden in diverse woonruimtes. Met de introductie van dit model werden armleuningen en zitgedeelte niet langer als afzonderlijke elementen verwerkt, waardoor de Gelderland 4800 een eigen en vernieuwd karakter kreeg.

Designer Henk Vos

Henk Vos staat bekend om zijn ontwerpen met eenvoud en de strakke lijnen en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen die een lange levensduur hebben. Hij studeerde interieurarchitectuur aan de Academie voor Beeldende Kunst in Rotterdam en leidde tot 2006 samen met zijn familie een bedrijf dat bekend staat als Vos Interieur.  

Gelderland 4800 bank Gelderland 4800 fauteuil Designer Henk vos

 

Gelderland 4800 uitvoeringen

De Gelderland 4800 kent vele verschillende uitvoeringen: van fauteuil tot een royaal zitlandschap met verschillende elementen. Voor de bekleding heeft u keuze uit prachtige stoffen en hoogwaardige leersoorten, passend bij diverse woonwensen. 

Gelderland 4800 XL uitvoering

Gelderland 4800 XL: 4 cm meer zitdiepte

Advies van interieurdesigners

Door de vele mogelijkheden van dit model van Gelderland stelt u geheel naar eigen wens een bank samen. Bezoek onze winkel en laat u adviseren door onze interieurdesigners over de Gelderland 4800 bank! 

Offerte aanvragen Bezoek onze openingstijden Complete Gelderland collectie