Over Cilo

   

DE WERELD VAN MINOTTI BIJ CILO | NEW ARRIVALS

In ruim 60 jaar tijd is Minotti uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende design merken ter wereld. Minotti beschikt over een steeds groeiende kennis over de gebruikte materialen en productiemethodes en weet te allen tijde de kwaliteit van haar meubelen te waarborgen. Bewonder nieuwe Minotti modellen in opvallende opstellingen en unieke materialen bij CILO.

De Minotti design meubelen zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke smaak, ruimte en intensiviteit van gebruik. De modulaire zitelementen en banken van Minotti geven u de kans te experimenteren met vormen, kleuren en opstellingen. In onze speciale Minotti Studio vindt u de prachtige Minotti design banken, stoelen, fauteuils en salon- en bijzettafels sfeervol gepresenteerd en gecombineerd. Indien gewenst staan onze interieurontwerpers voor u klaar om een interieur te creëren dat volledig aansluit op uw wensen.

rodolfo-dordoni-designer-minotti

Designer Rodolfo Dordoni werkt intensief samen met Minotti en heeft al vele meubelen, waaronder banken, stoelen en bijzettafeltjes, voor het designmerk ontworpen. Prachtige meubelen met de typische Italiaanse charme die niemand kan weerstaan. Diverse andere topontwerpers zijn verantwoordelijk voor een deel van de collectie. De Minotti design collectie bestaat uit banken, salontafels, eetkamerstoelen en eettafels en fauteuils. 

rodolfo-dordoni