Artifort Mare bank

ARTIFORT MAREELEGANT & TIJDLOOS

Artifort Mare Bank

Zitbank Mare is ontworpen door René Holten voor Artifort. Het zitmeubel is elegant en past zowel in een modern als een klassiek interieur. Het tijdloze ontwerp is bijzonder comfortabel!

Het ontwerp

Mare heeft een ingetogen vormgeving met bijzondere details: de een slanke sledevoet  loopt subtiel door in de voorzijde van de bank. Kenmerkend voor het ontwerp is de inkeping in het midden van de zitting.

Bank Mare Voet Mare Fauteuil Rene Holten

 

Artifort Mare ontwerper

René Holten (1961) studeerde zowel aan de Design Academy in Maastricht als in Eindhoven. In 1993 startte hij zijn eigen ontwerpbureau voor industriële productvormgeving: René Holten Industrial Design. De designer ontwerpt hoogwaardige kwaliteitsmeubelen met oog voor mens en milieu.   

Persoonlijk interieur design

De Mare collectie van Artifort bestaat uit een pouf, fauteuil, loveseat, 2-zits, 2.2-zits, 2.5-zits en 3-zitsbank  en is te verkrijgen met een smalle en een brede armleuning. Tevens biedt Artifort de mogelijkheid om de zijpanden van de Mare serie tot op de grond te laten stofferen. Familiare modellen uit de Mare collectie zijn Mare Romance en More Mare van Artifort. Mare is te verkrijgen in een uiteenlopende collectie stof- en leersoorten. Ontdek alle mogelijkheden van de Mare bank nu bij CILO. Onze interieurontwerpers adviseren u graag.  

Complete Artifort Collectie CILO openingstijden Offerte aanvragen