Arco Ease stoel

ARCO EASE
COMFORTABEL DESIGN


De Arco Ease stoel is een ontwerp van Vogtherr & Prestwich uit 2013, met een uiterst comfortabel zitcomfort.

arco ease eetkamerstoel


Met flexibele ‘vingers’ in de rug


Ontdek de Arco Ease: een stoel die een nieuwe invulling geeft aan het begrip comfort. Vormt zich volledig naar uw lichaam door de flexibele ‘vingers’ in de rug van de kuip, waardoor u comfortabel achterover leunt. Ease is de ideale stoel voor de eetruimte, maar kan ook in andere ruimtes perfect geïntegreerd worden, door de vele mogelijkheden!  

offerte aanvragen arco ease stoel stof blauw burkhard Voghterr


Designers Jonathan Prestwich en Burkhard Vogtherr werkten jarenlang samen en ontwikkelden prachtige creaties voor Arco, zoals de Ease stoel.

Jonathan Prestwich: eenvoud, elegantie & functionaliteit

Nadat de Engels designer Jonathan Prestwich in 1995 afstudeerde aan Industrial Design begon hij met werken in een Design Studio, waar hij waardevolle ervaring opdeed en passie ontwikkelde voor het design proces. Maar de echte specialisatie in het vak deed hij op toen hij de rechterhand van Vogtherr werd, met in het bijzonder het ontwerpen van zitmeubilair. Zijn creaties staan hedendaags bekend om hun eenvoud, elegantie en innovatie, met invloeden uit de natuur.

Burkhard Vogtherr: expert in zithouding en bewegingsprocessen

De Duitse designer Burkhard Vogtherr (1942) studeerde af aan de School voor Industrieel Design en startte als freelancer in 1972. In 2000 startte de intensieve samenwerking met Arco en won hij diverse awards voor zijn designs, zoals de Red Dot. Inmiddels behoort Burkhard Vogtherr tot een van de bekendste Duitse meubelontwerpers en is hij expert op gebieden als zithouding en bewegingsprocessen.

arco stoel ease grijs wit


Ruime opties Arco Ease stoel

Stel de Arco Ease stoel naar wens samen door de vele mogelijkheden: voor de bekleding van de kuip heeft u keuze uit een ruime selectie stoffen en leersoorten. Ook is het mogelijk om de stoel te bekleden in een duo-stoffering in afzonderlijke kleur stof voor de rug en zitting. Maak de stoel passend bij uw woonruimte door de keuze uit verschillende onderstellen. Ontdek de vele mogelijkheden van de Arco Ease bij CILO en laat u adviseren over de mogelijkheden door onze interieur designers.

Complete Arco collectie Arco stoel grijs cilo openingstijden