Arco Base eettafel

ARCO BASE EETTAFEL
ROBUUST & NO-NONSENSE


De Arco Base eettafel is een creatie van Industrieel ontwerper Jorre van Ast (1980) voor het Dutch Design merk.

arco base eettafel


Massieve eettafel

Base is een basisstuk, zoals de naam al aangeeft. En door het gebruik van duurzame materialen, zoals massief eiken en beton in de voet, kan de Arco eetkamertafel zeker tegen een stootje. Deze tafel is het eerste product uit de Local Wood-collectie van Arco, vervaardigd van lokaal hout uit de omgeving van de Arco fabriek in Winterswijk. Dit maakt de Base een eerlijk product! Opvallend: de Arco eettafel oogt robuust, maar is daarentegen van opvallend licht gewicht.

Offerte aanvragen robuuste betonvoet Designer Jorre van Ast

 

Over de designer

In 2007 maakte designer Jorre van Ast kennis met Arco, waar hij de leiding kreeg over de ontwerp- en ontwikkelingsstudie. Zijn designs kenmerken zich door innovatie, duurzaamheid en ambachtelijk vakmanschap  centraal.

arco base

Arco Base variaties

Door de keuze uit een diversiteit aan kleuren en materialen creëert u een Base tafel naar wens. Daarnaast is de tafel verkrijgbaar in uitvoering Round en Oval én als eetkamerbank. Het tafelblad en het onderstel zijn leverbaar in eiken (massief, lokaal hout) of eiken gerookt (massief). Daarnaast is de betonvoet mogelijk in grijs of antraciet. Extra handig: de Arco tafel kan uitgebreid worden met Cable management met elektrificatie, dat thuiswerken toegankelijk maakt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek de Arco Base eettafel in een inspirerende en unieke omgeving bij CILO!

Complete Arco collectie arco base eettafel oval openingstijden cilo