De winkel

Onze design winkel

In onze winkel vindt u prachtige design meubels en creaties van gerenommeerde (inter)nationaal bekende ontwerpers, die garant staan voor topniveau, gepresenteerd in een bijzondere ambiance. CILO staat voor innovatie, creatie en kwaliteit tot in het kleinste detail. Bij ons vindt u altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieur, design en verlichting, maar ook tijdloze ontwerpen en echte designklassiekers.

Liefde voor design

Wij laten u graag kennis maken met de designers achter uw fauteuil, bank of lamp. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw design meubel extra waarde. Zo staan de meubels garant voor kwaliteit van topniveau. Meubelen die uw hart veroveren en generaties lang mee gaan. Design is immers tijdloos en duurzaam.

Interieurdesigners & geselecteerde partners

Onze interieur designers beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook werkt CILO nauw samen met geselecteerde partners in luxe vloeren, karpetten, raamstofferingen en verlichting. Samen met onze interieur designers en licht adviseurs creëren we complete interieurs met innovatiever materialen.