De winkel

winkel CILO

WELKOM BIJ CILO
Collection of Interior and Lifestyle Originals. CILO design center biedt een bijzondere bron van inspiratie op het gebied van interieur, design en verlichting met alle toonaangevende designmerken, gepresenteerd in een bijzondere omgeving. 

CILO binnenkijken

OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Zondag 11.00 - 17.00 uur

merken bij CILO CILO winkel CILO interieurontwerp

INTERIEURONTWERP
Onze interieurdesigners beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Samen met onze licht adviseurs creëren we complete interieurs met innovatieve materialen. Ook werkt CILO nauw samen met geselecteerde partners in luxe sanitair, tegels, keuken, vloeren, karpetten, raamstofferingen en verlichting voor een totaal interieur op maat. 

interieurdesigners

DAAROM CILO
> Ruim 100 (inter)nationale designmerken gepresenteerd in een bijzondere ambiance
> Elke dag open
> Interieurontwerp op maat
> 9.2 klantwaardering
> Laagste prijsgarantie

CILO lichtarchitectuur

LICHTARCHITECTUUR
Lichtarchitectuur en verlichting staan dichter bij elkaar dan ooit. Goede basisverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en de juiste kleur- en lichtcombinaties zijn de ingrediënten voor een evenwichtig verlichtingsplan. Uw wensen vormen de basis van het lichtplan. Zo ontstaat er altijd een persoonlijk en bijzonder ontwerp. 

Desque projectinrichting CILO partners intercodam sanitair en tegels

Onze design winkel

In onze winkel vindt u prachtige design meubels en creaties van gerenommeerde (inter)nationaal bekende ontwerpers, die garant staan voor topniveau, gepresenteerd in een bijzondere ambiance. CILO staat voor innovatie, creatie en kwaliteit tot in het kleinste detail. Bij ons vindt u altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieur, design en verlichting, maar ook tijdloze ontwerpen en echte designklassiekers.

Liefde voor design

Wij laten u graag kennis maken met de designers achter uw fauteuil, bank of lamp. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw design meubel extra waarde. Zo staan de meubels garant voor kwaliteit van topniveau. Meubelen die uw hart veroveren en generaties lang mee gaan. Design is immers tijdloos en duurzaam.

Interieurdesigners & geselecteerde partners

Onze interieur designers beschikken over een surplus aan vakkennis en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook werkt CILO nauw samen met geselecteerde partners in luxe vloeren, karpetten, raamstofferingen en verlichting. Samen met onze interieur designers en licht adviseurs creëren we complete interieurs met innovatiever materialen.