Over Cilo

Botanisch wonen: interieurtrend 2016

Natuur in huis

Breng de natuur naar binnen met dé interieurtrend van 2015: botanisch wonen. Pak het groots aan met behang met floral print, cacatussen en groene items. Houdt u het liever wat subtieler? Denk dan aan sfeervolle planten/bloemen, groene woonaccessoires, zachte kleuren, en materialen en fotolijstjes met details uit de natuur. Veel prints van bladeren, bloemen en insecten zijn te zien in dit interieurbeeld. De kleuren groen en bruin voeren.

Montis Zoom

Garden designer Piet Oudolf

Botanisch tuinontwerper Piet Oudolf voert deze trend met verve uit. In zijn werk combineert Oudolf twee karakters: die van vormgever/architect en die van plantenfreak. Pendelend tussen de Achterhoek en de rest van de wereld, want de Nederlandse tuinontwerper maakt internationaal furore. 'Stoppen?' Daar heb ik helemaal geen tijd voor.' http://www.eh-i.nl/piet-oudolf/

Botanical trend bij CILO 

Wilt u de botanische trend integreren in uw interieur? Bij CILO hebben we unieke designitems van natuurlijke materialen die perfect aansluiten bij deze 'groene trend'. Combineer natuurlijke items van bijvoorbeeld Vitra, Muuto, Linteloo en Hay om een botanische look te creëren. Zie hieronder producten die wij adviseren voor een botanisch interieur.