Odesi

Ontdek Odesi in de winkel odesi belly

> Odesi Belly eettafel is ontworpen door toonaangevend designer Kees Marcelis. De ontwerper combineert in dit designstuk een bijzondere vormgeving met functionaliteit. Belly heeft een gelaagde antraciet gelakte opbouw aan de onderzijde van het tafelblad: de cirkels van verschillende grootten creëren een trapsgewijs en architectonisch effect. Zo staat deze tafel prachtig in een grote ruimte en doorbreekt met haar ronde vorm rechte lijnen. 

Odesi solid

> De Odesi Solid eettafel is een ontwerp van designer Remy Meijers voor Odesi. Het robuuste tafelbad en de opvallende tafelpoot die uit één geheel bestaat, zijn herkenbare elementen van de Solid. Zo bestaat het radiale tafelblad, gemaakt van massief eiken, uit 36 'taartpunten'. Samen vormen deze punten een perfect rond blad. 

Meer informatie aanvragen odesi tafel detail branch Interieurontwerp Odesi solid bovenzijde Odesi alle merken Odesi wave

> Ergonomisch en toegankelijk, dat zijn de architectonische kenmerken van eetkamerstoel Wave S. De stoel is ontworpen door Kees Marcelis voor Odesi. Het design kenmerkt zich door een rugleuning en zitting die in één vloeiend golvende lijn samenkomen. 

Odesi maas

> Eettafel Maas van Odesi is ontworpen door Marjolein Kap. "De Maas is een makkelijke en vooral gezellige eettafel", aldus de designer. De lange zijden van deze bijzondere tafel zorgen voor voldoende zitplekken voor grote gezelschappen. Opvallende details van de Maas tafel zijn de sierlijke scheiding over de gehele lengte van de tafel en de gedetailleerde constructie.

Ontdek de winkel design acties Odesi branch

> Odesi Branch is een robuuste eikenhouten eetkamertafel van marc th. van der voor. Bijzonder dankzij de verrassende details, zoals optisch zwevende tafelblad dat op een subtiele manier verbonden is met de poten. Het lichte eikenhout in combinatie met de zwarte metalen onderdelen zoals de brug, bouten, moeren, ringen en de spanner zorgt voor een mooi contrast.

Odesi: pure design meubels

Odesi collectie van tijdloze allure

Bij Odesi krijgen talentvolle ontwerpers en designers uit Nederland de kans om hun ideeën op interieurgebied te realiseren. Het Nederlandse merk wordt gekenmerkt door de eenvoudige, pure en tijdloze collectie met een uniek karakter. Odesi werkt met echte materialen, zo kunt u gedurende een lange tijd van uw meubel genieten. Deze duurzame materialen kunnen zeker tegen een stootje en zijn gemakkelijk te onderhouden, dat maakt de Odesi meubels functioneel en praktisch voor elk interieur. Standaard afmetingen zijn op voorraad leverbaar, zo geniet u direct van uw nieuwe meubels! Bij CILO vindt u een selectie van de unieke meubels van het Nederlandse design merk, uiteraard van hoogstaande kwaliteit.

Robuust en massief houten meubelen

Odesi meubels zijn vervaardigd uit massief hout, hebben een schitterende vormgeving en zijn van de beste kwaliteit! De ronde eettafel Solid uit de bijzondere collectie van Odesi, is een ontwerp van Dutch designer Remy Meijers. Het tijdloze design zorgt voor een oase van rust en karakter in het interieur. De eikenhouten Odesi Solid tafel heeft een robuuste vormgeving, waarmee u warmte en sfeer creëert in de eetkamer. Het ronde tafelblad, opgebouwd uit de vorm van taartpunten, is van zuivere en pure schoonheid. Een ander prachtontwerp van Remy Meijers voor Odesi is de Slide eettafel. De Odesi Slide staat voor design pur sang. De tafel is geheel massief en voorzien van schuin afgesneden randen en hoeken met een prachtige houtstructuur in het tafelblad. Combineer de tafel met de Slide eetkamerbank voor het complete plaatje!

Odesi & jonge, creatieve designers

In de collectie van Odesi vindt u diverse meubels die zijn ontworpen door een groep Nederlandse ontwerpers en designers. Deze jonge en creatieve geesten hebben ieder hun eigen herkenbare en duidelijke stijl. Naast Remy Meijers maakt ook Kees Marcelis deel uit van de toonaangevende ontwerpers en designers binnen Odesi. De designers ontwerpen eettafels, salontafels en eetkamerbanken met aandacht voor materialen,  afwerking en constructie. De unieke uitstraling en natuurlijke finesse maken de design meubels van Odesi geschikt voor elk interieur!

Odesi design exclusief bij CILO!

Naast de eigen showroom in Den Haag, kunt u het prachtige ontwerp van Odesi exclusief voelen en proeven bij CILO! In een oogstrelende ambiance vindt u een selectie van het Dutch Design. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe Odesi meubel. Zo is er voor elk interieur en elke woonruimte een geschikt meubel. Bewonder de puurheid en simplicity van Odesi exclusief bij CILO!