Occhio

Complete Occhio Collectie Wandlamp Sento Occhio

>Met Sento heeft Occhio een spectaculaire innovatie aan de Occhio designlampen collectie toegevoegd. Onder het motto ‘light is evolution’ introduceert Occhio een architectonische collectie, waarmee u uw huis kunt verlichten met zowel wit als gekleurd licht. Occhio Sento voegt emotie toe aan uw kamers. De kleuren kunnen gemakkelijk gewisseld worden, waardoor u uw kamer altijd kunt aanpassen aan uw (gewenste) emotie.

Hanglamp IO Occhio

> De fascinerende lamp ìo 3d biedt een hoeveelheid aan individuele mogelijkheden. De kop van deze Occhio lamp is draaibaar en aanpasbaar, waardoor u de lamp naar eigen smaak en stijl kunt opstellen. Deze drie-dimensionale beweegbaarheid maakt lamp ìo 3d opvallend en speciaal. .

Meer informatie aanvragen Tafellamp Occhio Desgin acties Occhio lamp Plafondlamp Puro Occhio

> De Puro designlampen van verlichtingsmerk Occhio zijn functioneel vormgegeven. Dankzij de unieke geometrische vormen en de individueel bepaalbare verhouding tussen de directe en indirecte verlichting, zorgt de Occhio Puro voor specifieke lichteffecten en indrukwekkende verlichtingsoplossingen. Het bijzondere aan de plafondspot is dat de arm 360° kan draaien, waardoor u de lamp naar eigen smaak en stijl kunt instellen.

Bekijk de verlichting collectie Lichtadvies Plafondlamp Piu

> Met de Più introduceert Occhio de nieuwste high power LED-technologie. Dankzij de optische elementen zoals lenzen, kleurfilters en reflectoren, zijn de multifunctionele in- en opbouwspots van pure klasse. Bovendien laat de Occhio Più zien dat ook energiezuinig licht van uitstekende kwaliteit blijft. De spots zijn verkrijgbaar in vier verschillende soorten lichtbronnen

Occhio: meer dan verlichting

Occhio vernieuwende design lampen

Occhio is een Duits verlichtingsmerk en is opgericht door Axel Meise. In de lichtshop van CILO vindt u het Occhio lichtcenter, hier vindt u diverse  design verlichting en armaturen. De design verlichting van Occhio is geheel naar wens samen te stellen, door het modulaire systeem. Ontdek, voel en beleef de state-of-the-art van de Occhio design lampen. Occhio is één van snelst groeiende merken in de lichtsector. Door constant te blijven vernieuwen en nieuwe ontwikkelingen toe te passen, is Occhio marktleider geworden in hoge kwaliteit design verlichting.

Design verlichting met charme

De Occhio collectie bij CILO bestaat uit bijzondere design lampen met een  elegant en slank design. De spectaculaire verlichting Occhio Sento bestaat uit een architectonische collectie met unieke lampen. De innovatieve lampen zijn door middel van de verschillende lichteffecten geheel aan te passen aan uw emoties. Door middel van het multifunctionele systeem van Occhio is de Sento in een diversiteit aan mogelijkheden samen te stellen.  De geometrische vormen van de Occhio Puro en de hoogstaande kwaliteit materialen, maakt van de design lamp een speciaal object. Door de keuze uit onder andere verschillende lichtbuizen, creëert u bijzondere lichteffecten, uniek voor ieder interieur. De nieuwe innovatie van het verlichtingsmerk is de Occhio Piu, een design plafondlamp van pure klasse! De lamp is voorzien van de nieuwste high power LED-technologie, energiezuinige verlichting van de beste kwaliteit. De spots hangen stijlvol aan het plafond, en de lens, kleuren en reflectoren zijn naar wens samen te stellen. Ook de spots van Occhio io 3d bieden een hoeveelheid aan individuele mogelijkheden. De design lamp is een ontworpen in de vorm van een ronde bol. Deze bol is draaibaar en aanpasbaar en de driedimensionale beweegbaarheid maakt de lamp opvallend en speciaal. De Occhio lampen zijn zeer functioneel en verkrijgbaar als hanglamp, tafellamp, wandlamp en vloerlamp!

Occhio: multifunctionele lampen

De kernwoorden van de Occhio lampen zijn; expressief design, vorm en functie, bijzondere details en modern design. Uitgangspunt bij de collectie van Occhio is de modulariteit voor de individuele lichtbehoefte. Een consistent systeem van kop en armatuur. Dit concept van Occhio maakt het voor u mogelijk om uw woon- en werkplek variabel en met strenge eisen op lichtkwaliteit, functionaliteit en design, vorm te geven. Van het accentueren van een enkel object tot het creëren van een atmosfeer in een geheel gebouw: het Occhio systeem werkt als een multifunctioneel lichtgereedschap dat licht, binnenhuisarchitectuur en architectuur tot op het hoogste niveau verbindt.

Persoonlijke verlichting in een aantal stappen

Naast de complete Occhio collectie kunt u eenvoudig - met het speciale touch-screen systeem - uw ideale lamp samenstellen. Uit de collectie Occhio lampen bepaalt u eerst of u een hanglamp, wandlamp, tafellamp of vloerlamp van het verlichtingsmerk wil. Vanuit deze basis bepaalt u welke kop u op uw nieuwe Occhio design lamp wilt hebben. Het lichteffect is een volgende stap, waarbij u tevens kunt kiezen voor gekleurd licht, voor extra sfeer in huis. Tenslotte bepaalt u de voet en de bediening. Zo geeft Occhio u eenvoudig de mogelijkheid om verlichting samen te stellen die geheel aansluit bij uw woonruimte en –wens!

Occhio bij CILO

In het Occhio Center in de design winkel van CILO vindt u de complete collectie verlichting van Occhio, gepresenteerd in een sfeervolle ambiance. CILO is dealer van de exclusieve verlichting van Occhio. Uiteraard staan onze lichtadviseurs voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Zij stellen, op basis van uw wensen, het meest geschikte verlichtingsplan met Occhio lampen voor u samen. Bewonder de collectie design lampen van Occhio bij CILO, of laat u online inspireren!