Muuto

muuto complete collectie muuto around tafel

> Muuto salontafel Around is een ontwerp van designer Thomas Bentzen en kenmerkt zich door zijn stabiliteit en functionaliteit. De tafel is vervaardigd uit massief eikenhout en heeft hierdoor een prachtig Scandinavisch design dat tot stand is gekomen door echt vakmanschap.. 

muuto stacked

> Muuto Stacked is een moderne variant op klassieke boekenkast. Muuto heeft een opbergsysteem gecreëerd, gebaseerd op generieke afmetingen van producten die opgeborgen en getoond worden. Tegelijkertijd  geeft Muuto u de kans om dit te combineren met uw eigen specifieke behoeftes.

Meer informatie aanvragen muuto hanglampen New nordic muuto bank Ontdek de winkel muuto tafel 70/70

> 70/70 is  een minimalistische tafel van Scandinavisch design ontworpen door TAF Architects. Bijzonder is de rand van het tafelblad waar de houtkleur nog zichtbaar is. 

muuto fiber stoelen

> De Fiber kenmerkt zich door de soepele lijnen en de fijne zitkuip. Ontworpen door Iskos-Berlin, een design duo uit Denemarken. Niet alleen geschikt als eetkamerstoel, maar ook als bureaustoel. 

Interieurontwerp design acties Muuto restore mand

> Met de Muuto Restore opbergmand wordt opruimen ineens een stuk leuker! De mand heeft een eenvoudig ,maar stijlvol design en is gemaakt van polymeervilt. Restore is een vrolijk item in uw interieurr en is geschikt voor het opruimen van alle soorten spulletjes 

muuto oslo fauteuil

> De Oslo fauteuil kenmerkt zich door een luchtig en modern design met een heerlijk comfortabele zit. Ontworpen door Anderssen & Voll, in elkaar gezet in Noorwegen en daarna bekleed met Kvadrat stof in Denemarken.

Muuto fiber stoeltje

Muuto

Muuto design accessoires, verlichting en meubels

Muuto, het Scandinavische designmerk, wil de Scandinavische design traditie voort zetten en hier nieuwe en originele ontwerpen en perspectieven aan toe voegen. Muuto zelf is afgeleid van het Finse woord muutos, wat nieuw perspectief betekend. Muuto staat bekend om hun vooruitstrevende en eigenzinnige design en vernieuwende kijk op alledaagse producten. Ze ontwerpen een uitgebreide collectie woonaccessoires, verlichting en meubels. 

Accessoires

Volgens Muuto start een goed design met een getalenteerde ontwerper. Muuto heeft de beste design talenten geselecteerd en hen de vrijheid van ontwerpen gegeven. Alle ontwerpers geven hun eigen draai aan alledaagse producten en laten daarmee hun blik op de werkelijkheid zien. Beïnvloed door hun eigen ervaringen en hun passie voor kleur en ontwerp. De accessoires van Muuto zijn herkenbaar en functioneel met een eigenzinnige twist. 

Muuto Scandinavisch design

Muuto heeft een uitgebreide collectie woonaccessoires die gekenmerkt wordt door de eenvoudige en strakke Scandinavische kleur. Muuto maakt gebruik van veel wit en grijstinten, aangevuld met trendkleuren in een zachte variant. De collectie woonaccessoires bestaat uit woondecoratie zoals vazen en siervoorwerpen maar ook uit diverse keukenaccessoires. De interieur experts bij CILO helpen u graag met het samenstellen van accessoires voor uw woonruimte, passend bij uw woonstijl.