Moroso

Complete Moroso Collectie Bloomy

> Moroso fauteuil Bloomy is een ontwerp van designer Patricia Urquiola. De Moroso Bloomy heeft een opvallend en verrassend ontwerp. Sierlijk, slank en vrouwelijk. De Moroso Bloomy is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Daarnaast is het mogelijk meerdere kleuren en prints met elkaar te combineren.

Take a line

> Een stalen frame met een strakke bekleding. Dit geef de modern vormgegeven Take a Line van Moroso een robuuste uitstraling. De fauteuil heeft een donzen dek en zachte bekleding, wat een hoog zitcomfort geeft. Hij is verkrijgbaar in negen kleuren, zodat u het ontwerp van Alfredo Häberli kan aanpassen naar uw interieur. Het draaibare onderstel is in staal gelakt ‘antraciet’.

Meer informatie aanvragen Patricia Urquiloa Design acties Moroso Interieurontwerp Klara

> Moroso Klara is een houten stoel ontworpen door Patricia Urquiola. De stoel heeft een simpele, doch elegante en harmonieuze vorm. Het gebruik van hout geeft de Moroso Klara zijn lichte uitstraling.

Gentry

> De kracht van de bank Gentry is de bijna fundamentele eenvoud. De sierlijke gebogen lijnen aan de zijkant van de sofa vloeien mooi samen met de zachte kussens. De kussens zijn rijk gevuld met ganzenveren waardoor de Gentry uitzonderlijk comfortabel is. Deze bank van het Italiaanse Moroso is een modulair systeem. Met de losse design blokken kunt u naar hartenlust combineren. Knus, strak en stoer tegelijk.

Gentry sfeer Alle merken Fjord

> Fauteuil Fjord van Patricia Urquiola voor Moroso is een eigenzinnige en verrassende stoel met een niet te missen uiterlijk. De Moroso Fjord kenmerkt zich door de bijzondere zit en het ultieme zitcomfort. De Fjord past zich namelijk aan aan uw lichaamshouding. Een opvallende stoel die prima past in ieder interieur.

Moroso

Moroso design meubels

Moroso staat voor topkwaliteit in elegante vormen met een ultiem zitcomfort. Het Italiaanse huis is sinds 1952 een vooraanstaand ontwerper en producent van spraakmakend design van topkwaliteit banken, fauteuils en overige meubels. Bij Moroso staat de eindgebruiker met zijn leefstijl en gewoontes centraal. Tijdloze kwaliteit van ongekende allure. Moroso en haar kleurrijke en bijzondere ontwerpen zijn een lust voor het oog. 

Designers

Moroso heeft in de loop der jaren grote namen aan zich weten te binden. Het Italiaanse designmerk is samenwerkingsverbanden aangegaan met gerenommeerde ontwerpers waaronder Patricia Urquiola, Edward van Vliet en Ron Arad. Moroso staat altijd open voor nieuwe ideeën en heeft een vooruitziende blik. De ontwerpen zijn gedurfd en de ontwerpers maken gebruik van traditioneel vakmanschap en industriële technieken. Zo ontstaan unieke ontwerpen. 

Topkwaliteit meubels

Onderzoek, talent en kennis staan centraal in het proces van ontwerpen en produceren. De combinatie van deze factoren zorgt voor een uniek product van hoogwaardige kwaliteit. Alleen materialen van de beste kwaliteit worden gebruikt en elk detail wordt met precisie en aandacht afgewerkt. Elke designer voegt zijn eigen visie en kennis toe aan de ontwerpen, en de ontwerpen worden geproduceerd door echte vaklieden.

Bekijk de collectie meubels van Moroso online of laat u adviseren door één van onze interieur experts in de winkel over de mogelijkheden bij u thuis.