Lumina

Complete Lumina Collectie Daphine

> De eigentijdse Lumina Daphine vloerlamp is een elegante toevoeging in ieder interieur. Het degelijke ontwerp in combinatie met zijn wendbaarheid maken van deze lamp een uniek exemplaar. Dankzij de lange lijnen kan het frame en de lampenkap in iedere positie worden gezet, helemaal rechtuit of met een buiging alles is mogelijk met deze Lumina vloerlamp.

Galileo

> De schitterende Lumina Galileo hanglamp is het resultaat van een nauwkeurig proces van glasbewerking. Diverse lagen glas zijn over elkaar gelijmd en vervolgens met de hand gevormd en bewerkt tot een prachtige lampenkap. Het armatuur is vervaardigd uit hoogwaardig metaal en heeft een diameter van 5 centimeter. Met een halogeen lamp wordt het licht door kristallen kap weerkaatst en vormt de hanglamp het middelpunt van uw interieur!

Meer informatie aanvragen Lumina CILO Bekijk de verlichting collectie Lumina CILO Matrix Otto

> De Lumina Matrix Otto hanglamp is een echte parel in uw interieur. Yaacov Kaufman heeft deze schitterende lamp ontworpen en voorzien van acht verstelbare armen die gemaakt zijn van metaal. Met deze lamp haalt u een sfeervol item in huis en door er gekleurde lampen in te plaatsten creëert u gemakkelijk uw eigen kunstwerk.

Design acties Lichtadvies

> De strak vormgegeven Lumina Elle vloerlamp past zich door zijn eigentijdse uiterlijk probleemloos aan in ieder interieur. Met een hoogte van 2 meter en het intense, heldere licht behoort Elle tot een uniek lichtobject. Door zijn wendbaarheid geeft deze Lumina vloerlamp op ieder moment de gewenste lichtinval en is de lamp uiterst geschikt als leeslamp. De staande lamp is gemaakt van metaal en is leverbaar in vier kleuren: wit, zwart, grijs en nikkel.

Elle

Lumina

Lumina; Italiaanse design lampen

Het Italiaanse merk Lumina is in 1975 opgericht met het idee om lichtbronnen te ontwerpen waarbij de essentie voorop staat. Functionaliteit staat voorop, een mooi design is het gevolg van dit product, maar niet het doel. De lampen van Lumina kenmerken zich door creativiteit en vakmanschap. Zo zijn zelfs de meest eenvoudige ontwerpen veranderd in design klassiekers en museumstukken.

Daphine lamp

Het succes van Lumina, kwam tot uiting toen Tommaso Cimini een kale transformator in een eenvoudige doch klassieke bureaulamp veranderde. Op de Milan Trade Fair was het Duitse publiek opslag gecharmeerd van de pure vorm van deze strakke Daphine lamp. De Daphine Lumina designlamp is sindsdien wereldwijd te bewonderen in de meest gerenommeerde musea van hedendaagse kunst, waaronder het Brooklyn museum in New York, Musee des Arts Decoratifs in Parijs, Die Neue Sammlung in München, en La Triënnale in Milaan.

Functioneel design met een hoge kwaliteit

De samenwerking tussen Tommaso Cimini en beroemde ontwerpers als Walter Monici, Riccardo Blumer, Yaacov Kaufman, Emanuele Ricci en Studio DDL resulteerde in een mix van creativiteit en ambachtelijke vakmanschap. Onder volledige kwaliteitscontrole creëren de Italiaanse vakmannen duurzame ontwerpen. Daarom geeft Lumina de hoogste mogelijke garantie voor kwaliteit. Heeft u de Lumina lamp van uw keuze niet tussen onze collectie zien staan? Lumina kan deze binnen 4 weken bij CILO leveren. Laat u adviseren door de verlichtingsspecialisten van CILO over de mogelijkheden.