Ligne Roset

Complete Ligne Roset Collectie Bank Togo Ligne Roset

> Designbank Togo, een ontwerp van designer Michel Ducaroy, is het ultieme voorbeeld van een bank die naast stijlvol ook uiterst comfortabel is. De Ligne Roset Togo is volledig gemaakt van schuim en heeft geen 'hard' element. De dik gewatteerde hoezen die gemaakt zijn wat polyester watten zorgen er echter voor dat de bank niet te zacht wordt. Door de sobere lijn past dit model zowel in een klassiek als een modern interieur.

Fauteuil Ruche Ligne Roset

> Fauteuil Ruché brengt voor Ligne Roset het niet-alledaagse en het traditionele samen. Het ongebruikelijke in dit meubel is de massieve houten structuur en het grote traditionele element: de capitonnage, de kern van het vakmanschap van Ligne Roset. Op zijn slanke poten rust een dikke matras met opvallende capitonnage, die een harmonieus geheel vormen. De Ruché mag dan rank en fijn zijn, hij is evenzeer uitnodigend en zacht.

Meer informatie aanvragen Ligne Roset Design acties Ligne Roset Interieurontwerp Fauteuil Archi Ligne Roset

> Ligne Roset fauteuil Archi, ontworpen door Pierre Paulin in 1955, is een heruitgave van de stoel CM194 HD en de fauteuil CM195 HD. Archi is een eerbetoon aan deze tijdloze, comfortabele fauteuils. De verhouding tussen rug en zit staat garant voor een zeer aangename zithouding. De zitting van Archi rust luchtig op de fragiele pootjes, waardoor Archi zeer elegant oogt.

Sofa Ploum Ligne Roset

> Ligne Roset sofa Ploum van het designersduo Ronan & Erwan Bouroullec is het ultieme voorbeeld van comfort. De bijzondere combinatie van stretchbekleding en de extra soepele schuimvulling maakt van de Ploum een comfortabele zitbank. De Ligne Roset Ploum is de winnaar van de felbegeerde Red Dot Design Awards ‘Best of the Best’. De Ploum werd geselecteerd uit 4.433 producten.

Ontdek de winkel Ronan en Erwan Bouroullec Bijzettafel Alburni Ligne Roset

> Bijzettafel Alburni van Ligne Roset is een opvallende verschijning. Het blad van deze bijzettafel, afgewerkt met eikenfineer trekt direct de aandacht van een designliefhebber. Door zijn natuurlijke uitstraling brengt Alburni van Ligne Roset rust in uw interieur. Vanwege de onregelmatige vorm van het blad kan de hierboven opgegeven diameter enigszins verschillen. Het onderstel is gemaakt van zwart gelakt staal.

Ligne Roset

Ligne Roset design meubels

Ligne Roset is in 150 jaar tijd uitgegroeid tot het symbool van een luxe en elegante levensstijl. De Ligne Roset design collectie omvat onder meer banken, fauteuils, stoelen, accessoires, verlichting, en tapijten. Ligne Roset staat voor modern design en is bekend om de vele samenwerkingen met top designers.

Geschiedenis

De geschiedenis van het Franse merk gaat terug tot het jaar 1860 toen Ligne Roset nog houten regenschermen, wandelstokken en sporten voor stoelen maakten. Vanaf de jaren ’50 zijn daar meubels bij gekomen. Enkele jaren later is het designmerk de samenwerking met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy aangegaan. Ducaroy ontwierp in 1973 de, inmiddels geworden, designklassieker Togo. Sindsdien is Ligne Roset één van de top design merken op meubelgebied. 

Ligne Roset & gerenommeerde ontwerpers

Ligne Roset werkt samen met de meest vooraanstaande ontwerpers. Internationaal bekende ontwerpers waaronder Didier Gomez, Pascal Mourgue, Pierre Paulin en de broers Ronan en Erwan Bouroullec werken voor en samen met het merk met als resultaat prachtige meubelen die passen bij de stijl van Ligne Roset: tijdloos, elegant en met een luxe uitstraling. Met haar passie, prachtige designmeubelen en creatieve inslag weet Ligne Roset zich te onderscheiden van andere designmerken en is op deze manier een internationale speler in de markt geworden.

Design collectie

De collectie van Ligne Roset bestaat uit designklassiekers zoals de banken Togo en Ploum. Ploum is ontworpen door design duo Ronan en Erwan Bouroullec. Beide banken staan bekend om de hoge mate van comfort en de bijzondere vormgeving. Bij CILO vindt u een uitgebreide collectie banken, fauteuils en overige meubels van Ligne Roset. Laat u adviseren door één van de interieur adviseurs bij CILO over de mogelijkheden van Ligne Roset bij u thuis.