Kristalia

Kristalia

Kristalia design meubelen

Het Italiaanse designmerk Kristalia staat voor eigentijdse, opvallende design meubelen. Met haar prachtige detaillering en scherpe belijningen weet Kristalia menig designhart te veroveren. Strak, geraffineerd en gericht op de jonge, moderne gebruiker produceert Kristalia kwalitatief hoogstaande meubelen. 

Eigentijds Italiaans design

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge ondernemende designliefhebber met een passie voor design en jazz.  Vanaf het begin staat bij Kristalia innovatieve ideeën en de voortdurende zoektocht naar nieuwe technische oplossingen centraal. De designers experimenteren constant, en betrekken hier ook materialen van de mode en sportsector bij. Op deze manier weten ze constant vernieuwde producten en designklassiekers te produceren.

Collectie

Kristalia ontwerpt esthetische en kwalitatief hoogwaardige producten volgens Italiaans en internationaal design. De eigentijdse en tijdloze uitstraling van het merk gecombineerd met hoogstaande Italiaanse kwaliteit zorgden voor een flinke groei van het designmerk. Dat dit niet onopgemerkt blijft, bewezen ze wel in 2003 toen Kristalia een onderscheiding kreeg op de Young&Design Award in Milaan voor de Boum Chair. 

Heeft u een Kristalia product niet op de CILO-showroom zien staan: als het product van uw keuze beschikbaar is levert Kristalia deze binnen een aantal weken bij CILO. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden van de Kristalia meubelen.