Kristalia

Complete Kristalia Collectie Elephant

De Kristalia Elephant is een elegant en lichtgewicht stoeltje met een dynamisch en tijdloos uiterlijk. De Elephant dankt zijn naam aan zijn speciale vorm: de armleuningen lijken op de oren van een olifant. De stoel is verkrijgbaar met kunststof of een volledig beklede  kuip in verschillende kleuren.

BCN

> Kristalia BCN  barkruk is het resultaat van het verkennen hoe nieuwe materialen toegepast kunnen worden voor meubels. De stoel is ontworpen door specialisten met als doel: ergonomisch zitcomfort. BCN is gemaakt van een kunststof genaamd polybutyleentereftalaat, wat normaal niet gebruikt word voor de meubelindustrie maar voor elektronica en isolatie wat het zeer sterk maakt. Het onderstel is gemaakt van metaal afkomstig uit het Umbrische stadje Todi.

Meer informatie aanvragen Design acties Sushi

> De Kristalia Sushi collectie kenmerkt zich door z’n simpelheid en veelzijdigheid. De minimalistische charme van de Kristalia Sushi tafel zorgt ervoor dat de tafel in ieder interieur tot zijn recht komt. De Sushi tafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan tevens uitgevoerd worden in een verstelbare variant. U heeft bovendien de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen.

Be Easy

> De naam zegt het al, Be Easy eetkamertafel van Kristalia is mooi van simpelheid. Door zijn minimalistische uitstraling komt deze tafel in ieder interieur tot zijn recht. De poten zijn gepoedercoat en het blad is afgewerkt met een hoogwaardige top van FENIX-NTM®. De toplaag van FENIX-NTM® is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt.

Interieurontwerp Kristalia CILO Ontdek de winkel Kristalia CILO

Kristalia

Kristalia design meubelen

Het Italiaanse designmerk Kristalia staat voor eigentijdse, opvallende design meubelen. Met haar prachtige detaillering en scherpe belijningen weet Kristalia menig designhart te veroveren. Strak, geraffineerd en gericht op de jonge, moderne gebruiker produceert Kristalia kwalitatief hoogstaande meubelen. 

Eigentijds Italiaans design

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge ondernemende designliefhebber met een passie voor design en jazz.  Vanaf het begin staat bij Kristalia innovatieve ideeën en de voortdurende zoektocht naar nieuwe technische oplossingen centraal. De designers experimenteren constant, en betrekken hier ook materialen van de mode en sportsector bij. Op deze manier weten ze constant vernieuwde producten en designklassiekers te produceren.

Collectie

Kristalia ontwerpt esthetische en kwalitatief hoogwaardige producten volgens Italiaans en internationaal design. De eigentijdse en tijdloze uitstraling van het merk gecombineerd met hoogstaande Italiaanse kwaliteit zorgden voor een flinke groei van het designmerk. Dat dit niet onopgemerkt blijft, bewezen ze wel in 2003 toen Kristalia een onderscheiding kreeg op de Young&Design Award in Milaan voor de Boum Chair. 

Heeft u een Kristalia product niet op de CILO-showroom zien staan: als het product van uw keuze beschikbaar is levert Kristalia deze binnen een aantal weken bij CILO. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden van de Kristalia meubelen.