Kettnaker

Complete kettnaker collectie Alea kettnaker bij cilo

> Kettnaker wandkast Alea is gebaseerd op een term uit de muziek en staat voor een compositie die binnen een esthetisch programma het vrije spel toelaat. Binnen dit woonprogramma kunnen alle verschillende breedtes, hoogtes en dieptes met elkaar gecombineerd worden. De wandmeubels van Kettnaker zijn gebaseerd op systematische vormgeving.

soma tisch kettnaker bij cilo

> Eettafel Soma van Kettnaker kenmerkt zich door zijn minimalistische en tijdloze uitstraling. Het blad zit vast met een magneetwisselsysteem waardoor het blad eenvoudig verwisseld kan worden door een ander blad. Eettafel Soma is er ook als uitschuifversie, waarbij het uitschuifblad in de tafel verdwijnt.

 

meer informatie aanvragen kettnaker bij cilo design acties bij cilo kettnaker bij cilo ontdek de winkel soma kettnaker bij cilo

> Wandkast Soma van Kettnaker maakt een vrije vormgeving van de oppervlakte mogelijk; deuren en lades hebben verschillende open- en schuifsystemen en zijn in alle kleuren en materialen verkrijgbaar. De wandmeubels van Kettnaker zijn gebaseerd op systematische vormgeving. Alles is volledig naar wens samen te stellen; de kleuren, materialen en functies. 

solo t2 kettnaker bij cilo

> Salontafel Solo T2 van Kettnaker is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Door meerdere salontafels van deze serie te combineren, creëert u een speels effect. Het ranke pootje gecombineerd met het dunne blad zorgen ervoor dat de Solo T2 salontafel lijkt te zweven. 

 

interieur ontwerp bij cilo kettnaker bij cilo alle merken bij cilo kettnaker bij cilo

Kettnaker

Kettnaker kasten en wandkasten

Kettnaker is een Duitse producent van unieke kwaliteitsmeubelen. Ze bieden individuele inrichtingen waarbij niet meer dan 3 onderdelen gelijk zijn. Kettnaker ontwerpt kasten en wandkasten voor alle woonomgevingen, gemaakt met toewijding en vakmanschap. Eenvoud staat centraal, Kettnaker baseert zijn ontwerpen niet op mode of trends, maar kiest voor tijdloze modellen. 

Unieke systematiek

De wandmeubels van Kettnaker zijn gebaseerd op systematische vormgeving. Alles is volledig naar wens samen te stellen; de kleuren, materialen en functies. Zo kunt u de kasten perfect afstemmen naar uw eigen smaak en woonruimte. Woonomgeving en identiteit zijn nauw verbonden met elkaar volgens Wolfgang Kettnaker, die de onderneming leidt. De gedachte is de leidraad voor de collectie en de ontwerpen. 

Kwaliteitsmeubelen

Alle onderdelen voor de wandkasten worden in de fabriek in Dürmentingen geproduceerd. Kettnaker maakt gebruik van stevige kwaliteitsmaterialen. Een goed voorbeeld hiervan is het materiaal van de SOMA- en ALEA systemen: 6 mm dik materiaal, want alleen op deze dikte kunnen verschillende materiaalsoorten goed met elkaar verbonden worden. Hierdoor kan vrijelijk met materialen zoals hout en glas gecombineerd worden.

SOMA en ALEA kasten

Deze productlijnen zijn o.a. bij CILO verkrijgbaar. ALEA is gebaseerd op een term uit de muziek en staat voor een compositie die binnen een esthetisch programma het vrije spel toelaat. Binnen dit woonprogramma kunnen alle verschillende breedtes, hoogtes en dieptes met elkaar gecombineerd worden. Het SOMA woonsysteem maakt een vrije vormgeving van de oppervlakte mogelijk; deuren en lades hebben verschillende open- en schuifsystemen en zijn in alle kleuren en materialen verkrijgbaar.

De interieur experts bij CILO staan voor u klaar en geven u graag advies over de vele mogelijkheden van de wandkasten. Ook is het mogelijk om een 3D tekening te laten maken voor uw woonruimte.