Interlübke

Complete Interlubke Collectie Cube Change

> Interlübke wandkast Cube Change is even veranderlijk als het leven zelf. Cube Change is door Werner Aisslinger ontworpen voor een constante groei en verandering. Met andere woorden, u kunt de elementen stapelen, naast elkaar zetten, van elkaar afhalen en er wat aan toevoegen wanneer u maar wilt. Cube Change is leverbaar als hangend dressoir of staande kast of zelfs vrijstaand in de ruimte als roomdivider.

Cube play

> Interlübke wandkast Cube Play is ‘speelgoed’ dat u nooit zult ontgroeien.Dankzij het samenspel van open en gesloten elementen in verschillende kleuren , lijkt Cube Play aangenaam speels - en consistent eenvoudig tegelijk. Spelen met blokken, de naam zegt het al. Cube Play is een kastensysteem dat u uitnodigt te spelen met elementen in verschillende afmetingen, kleuren en materialen.  

Meer informatie aanvragen Interlübke CILO Design acties Interlübke CILO Interieurontwerp Studimo

> De Interlübke Studimo kast kent haar oorsprong in 1977 en is hierdoor een ware design klassieker waar u alle kanten mee op kan. Zo is het mogelijk om het functionele plankensysteem een eigen privébibliotheek te creëren, maar de Studimo is ook geschikt als ruimtescheiding, sideboard of highboard. De Studimo is op de millimeter naar wens samen te stellen door het flexibele systeem, tevens kunnen alle kastenzijde op elkaar gestapeld worden om nog meer hoogte te creëren.

Interlubke CILO Designkasten op maat Interlubke CILO

Interlübke

Interlübke design kasten en meubelen

Interlübke heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzame meubelen die ruimte geven aan uw individuele wensen van hoogwaardig en exclusief wonen met een persoonlijk tintje. De Interlübke collectie bestaat uit kasten en kastsystemen, dressoirs en wandkasten in verschillende opstellingen die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen en leefomgeving. Wilt u graag een privé bibliotheek passend in een ruime kamer of heeft u een ruimte met een schuindak? Bij Interlübke bent u aan het juiste adres. Daarnaast biedt het merk u volop keuze uit diverse afwerkingen en kleuren. 

Historie

Het Duitse familiebedrijf Interlübke werd opgericht in 1937. In de Interlübke collectie vindt u prachtige en strakke opbergsystemen voor in de slaap- of woonkamer. Interlübke staat al decennia lang garant voor kastsystemen, dressoirs en sideboards van de allerhoogste kwaliteit. De designers van Interlübke zijn altijd bezig met het meubilair van de toekomst: hoe kunnen de kastsystemen nog beter worden ontworpen en uitgevoerd? Hoe kunnen ze nog beter op de wensen van de consument worden afgestemd? Interlübke sluit geen compromissen wat betreft design, kwaliteit en functionaliteit maar streeft altijd naar het beste. 

Design klassiekers

Er zijn een aantal design klassiekers zijn die vrijwel iedereen kent én die jaren na dato nog steeds actueel zijn. Een goed voorbeeld hiervan is Interlübke Studimo. Geboren in 1977 en een design klassieker pur sang. Het plankensysteem van Interlübke Studimo maakt het mogelijk om uw eigen privé-bibliotheek te creëren, inclusief verschuifbare trap. Tevens is Studimo prima geschikt als ruimtescheiding of als side- of highboard. Mogelijkheden genoeg. Iets recenter is de Interlübke Cube. Een elegant, sierlijk en uiterst flexibel kastensysteem dat in vrijwel ieder huis prima tot haar recht komt.

Onze interieur experts helpen u graag bij het samenstellen van een Interlübke kast of wandsysteem op maat. Perfect passend binnen uw woonruimte en afgestemd op uw wensen