Interieurontwerp op maat

Klassieke basis
met een designtwist

Door: Interior & Light Designer Harald Morskate
“Familie De Groot kende CILO reeds van een eerdere inrichting van hun vakantiechalet in Frankrijk. Een collega heeft hiervoor de meubels geadviseerd en ik heb het verlichtingsplan mogen verzorgen. Mede doordat dit project zo goed geslaagd is, heeft de familie mij gevraagd om ook voor hun woonhuis een advies op maat te creëren.

 harald-morskate

project-bodegraven-cilo

Samen met een collega en de bewoners hebben we alle woonwensen geïnventariseerd. De woonkeuken was het eerst aan de beurt maar al snel werd een pijnlijk woongemis duidelijk... Doordat de woonkeuken zo comfortabel geworden was, werd er in de woonkamer eigenlijk niet meer geleefd.

Zo werd de wens geformuleerd om de woonkamer zo in te richten dat hier weer volop gebruik gemaakt zou gaan worden. Hiervoor zijn we voorzichtig het eerste plan opgaan zetten. Hierop hebben we een aantal vergezichten afgegeven waarvoor de ruimte zeer grondig verbouwd diende te worden. De familie was hier gelukkig ontvankelijk voor en heeft bouwkundig laten onderzoeken hoever deze inzichten uitvoerbaar waren.

De welwillendheid van familie De Groot is voor het grootste deel verantwoordelijk voor het slagen van dit ingrijpende plan. Ook de masterbedroom was niet prettig in gebruik door een schuine opstelling en een ongunstig geplaatste badkamer. Hiervoor is ook bouwkundig onderzocht welke mogelijkheden er zijn.

Wij hebben naast het advies ook alle verlichting en meubels in- en om het huis mogen leveren. Redelijk compromisloos is er een compleet nieuw interieur gevormd in deze bestaande boerderij.”

project-bodegraven-cilo

project-bodegraven-cilo

project-bodegraven-cilo

project-bodegraven-cilo

project-bodegraven-cilo

project-bodegraven-cilo

project-bodegraven-cilo

project-bodegraven-cilo

CILO portfolio

Bekijk een aantal van ons projecten