Interieurontwerp op maat

Interieurontwerp: maatwerk tot in detail

Interieurontwerp met begeleiding van A tot Z dankzij onze passie voor schoonheid. Bij CILO kunt u zich desgewenst voorzien van passend interieuradvies voor een compleet interieurplan. Een interieur dat een weerspiegeling is van uzelf en waar u zich volledig thuis voelt, van een meubelstuk tot een compleet interieurontwerp op maat. Onze vakkundige interieur designers nemen graag de tijd u beter te leren kennen en uw wensen te bespreken.

Van de ideale design kast tot een persoonlijk lichtplan

Naast maatwerk voor een volledig interieur, biedt CILO u tevens de mogelijkheid om samen met onze adviseurs een persoonlijk lichtplan op te stellen. Door de diversiteit aan opties voor het samenstellen van uw ideale design kast, adviseren we u graag over een kast op maat, perfect passend in de architecturale omgeving. Naast woonruimtes creëert CILO ook inspirerende werk- of ontvangstruimtes welke naadloos aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor een interieurontwerp op maat? Maak een afspraak met onze interieur adviseurs, bel 0575 - 583 656 of gebruik het contactformulier.