Interieurontwerp op maat

INTERIEURONTWERP OP MAAT 
We weten als geen ander hoe het is om thuis te komen in een omgeving waar alles klopt, tot in het kleinste detail. 

Een interieur waarin u zichzelf herkent en elke dag weer geniet van bijzondere combinaties, unieke designitems en hoogwaardig comfort. Met een persoonlijk interieurontwerp op maat verwezenlijken we samen graag uw persoonlijke woonwensen. 

CILO interieurontwerp op maat CILO interieurontwerp op maat maak een afspraak CILO interieurontwerpers

INTERIEURVORMGEVING
We nemen graag de tijd om u beter te leren kennen en uw woonwensen te bespreken. Onze passie voor schoonheid uit zich in elk advies. Van een enkel designmeubel tot interieurstyling of een compleet interieurplan, we begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur waarin u zich thuis voelt.

Maak online een afspraak of bel 0575 583 656

CILO projecten NIEUW: DESQUE PROJECTINRICHTING CILO partners NIEUW: INTERCODAM TEGELS & SANITAIR

INTERIEURPLAN
Met onze zorgvuldig gekozen partners met een toonaangevende collectie vloeren, raamdecoratie, tegels, sanitair en projectmeubels, creëren we een  totaal interieurplan op maat. 

CILO PARTNER: DRT GIETVLOEREN Beleef CILO in 2 minuten xylo-vloeren cilo-lichtarchitectuur CILO maatwerk kasten

Interieurontwerp: maatwerk tot in detail

Interieurontwerp met begeleiding van A tot Z dankzij onze passie voor schoonheid. Bij CILO kunt u zich desgewenst voorzien van passend interieuradvies voor een compleet interieurplan. Een interieur dat een weerspiegeling is van uzelf en waar u zich volledig thuis voelt, van een meubelstuk tot een compleet interieurontwerp op maat. Onze vakkundige interieur designers nemen graag de tijd u beter te leren kennen en uw wensen te bespreken.

Van de ideale design kast tot een persoonlijk lichtplan

Naast maatwerk voor een volledig interieur, biedt CILO u tevens de mogelijkheid om samen met onze adviseurs een persoonlijk lichtplan op te stellen. Door de diversiteit aan opties voor het samenstellen van uw ideale design kast, adviseren we u graag over een kast op maat, perfect passend in de architecturale omgeving. Naast woonruimtes creëert CILO ook inspirerende werk- of ontvangstruimtes welke naadloos aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor een interieurontwerp op maat? Maak een afspraak met onze interieur adviseurs, bel 0575 - 583 656 of gebruik het contactformulier.