Giorgetti

giorgetti collectie giorgetti arabella

>De Arabella van Giorgetti is een creatie van de Italiaanse designer Massimo Scolari (1943), afgestudeerd in architectuur in Milaan. Scolari was tot 2001 art director bij Giorgetti, zo heeft hij al vele prachtige objecten ontworpen. Bijzonder aan de Giorgetti Arabella fauteuil is de asymetrische zijde, deze loopt in één vloeiende beweging over van de rug tot de armleuning

giorgetti Aton

> De Aton sofa, ontworpen  door Carlo Colombo voor Giorgetti, heeft een verfijnd en essentieel design. Het modulaire karakter maakt het zitsysteem functioneel en veelzijdig. Alle zitelementen zijn combineerbaar met elkaar, zodat u zelf de gewenste opstelling samenstelt.

Meer informatie aanvragen giorgetti lamp giorgetti interieur ontwerp giorgetti chair giorgetti ontdek de winkel giorgretti Mobius

> Met de Giorgett Mobius fauteuil creëerde Umberto Asnago (1949) een uiterst comfortabele stoel. In 1968 werd de Italiaanse designer onderdeel van Giorgetti waar hij advies gaf aan de directie van het Reseach Center, dit resulteerde in een aantal prachtige ontwerpen voor het gerenommeerde merk, zoals de Mobius lounge stoel. Zowel verkrijgbaar met een lage als hoge rug.

giorgetti Ago

> De Giorgetti Ago bank is een bijzonder ontwerp van de getalenteerde ontwerper Carlo Colombo (1968), afgestudeerd in Architectuur aan de Milan Polytechnic. Niet alleen met de Ago creëerde hij een prachtobject, zo werd hij in 2004 benoemd tot designer van het jaar in Tokyo en won hij tussen 2005 en 2011 vier keer de International Design Award van Elle Decor.

giorgetti design acties alle merken giorgetti giorgetti progretti

> Giorgetti Progetti serie, ontworpen in 1987 en bestaande uit armstoelen, wing chairs en 2-zitsbanken. Gecreëerd door het eigen in-house design center van Giorgett: Centro Richerche, onder andere met topontwerper Umberto Asnago. De Progetti is een waar stijlicoon en niet alleen terug te vinden in diverse woningen, maar ook in restaurants, lounge ruimtes, golf resorts en hotels zoals de Four Seasons Residences in Amerika. 

Giorgetti

Giorgetti meubelen

Giorgetti is een Italiaans design merk met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van meubels. Giorgetti onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit en constante innovatie. Een Giorgetti meubel is een meubel met persoonlijkheid; elegant, uniek en met passie voor detail gemaakt. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Italië door vakkundig en ervaren handwerkslieden. De Giorgetti meubelen zijn functioneel en zeer duurzaam. Van uw bank, fauteuil en sofa heeft u jarenlang zitplezier.

Traditionele meubelmakers

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Giorgetti. Ze hebben een rijke historie en een groot erfgoed wat betreft meubelmakerij en houtbewerking.  De kennis en kunde van het houtbewerken is één van de belangrijkste kenmerken van het merk. Hoewel de traditie van houtbewerken relatief oud is, maakt Giorgetti wel gebruik van innovatieve machines en blijven ze continue aan de techniek werken. Naast het gebruik van machines worden een aantal ontwerpen met de hand gemaakt. Zo ontstaan echt unieke en ambachtelijke producten. De kasten, dressoirs en bijzettafels van Giorgetti zijn herkenbaar aan de unieke manier van houtbewerking. 

Hoogwaardig materiaal

U herkent een uniek Giorgetti meubel aan de kleine verschillen in materiaal tussen de producten. Giorgetti probeert zoveel mogelijk het karakteristieke materiaal te laten spreken. De producten die met de hand worden gemaakt zijn daardoor echt uniek; er zijn er niet twee identiek.  Kleine kleurverschillen, structuurverschillen en verschillen in afmetingen worden gezien als eigenschappen van een uniek product.

Onze interieurarchitecten helpen u graag met de inrichting van uw woonkamer, het toepassen van Giorgetti in uw huidige interieur en geven u advies over onderhoud van uw meubel. Laat u bij CILO adviseren over alle mogelijkheden die Giorgetti u biedt.