FSM

Complete FSM Collectie FSM Pavo

> Pavo van FSM is een relaxfauteuil met meerdere gezichten. Dan is Pavo een elegante draaifauteuil en het andere moment is het een comfortabele relaxfauteuil. Zijn veelzijdigheid heeft de stoel te danken aan zijn opmerkelijke functionaliteit dankzij het speciaal ontwikkelde mechaniek van FSM. De Pavo stoel biedt u een uitmuntend zitcomfort dankzij het in hoogte verstelbare, uitklapbare hoofdkussen en de zeer lange voetsteun. Het draaibare onderstel zorgt voor veel flexibiliteit en de zithoekinstelling verhoogt het comfort.

Shelby

> De FSM Shelby relaxfauteuil is een stijlvolle stoel met een uitmuntend zitcomfort. Met de vierteens stalen draaivoet kan de fauteuil 360 graden gedraaid worden. Daarnaast beschikt de stoel over een royale kantelhoek van 17 graden en is hij voorzien van een verborgen beensteun die helemaal uitgeschoven kan worden door middel van een FSM gasveer. Shelby is een unieke stoel vanwege zijn uitzonderlijk grote zitoppervlak en is leverbaar in verschillende stof of ledersoorten.

Meer informatie aanvragen FSM CILO Alle merken Relaxfauteuil fsm cilo FSM Gabo

> De fauteuil Gabo van FSM is een zeer veelzijdige stoel. De Gabo is voorzien van een verborgen mechanisme waarmee de fauteuil zich ontplooit tot een volwaardige relaxfauteuil. Gabo kan zowel het uiterlijk van een sobere sledestoel hebben, die zeer geschikt is als bijzetstoel, als dat van een hoogwaardige relaxfauteuil. De Gabo is voorzien van een in hoogte verstelbare, uitklapbare neksteun in combinatie met een traploos te verlagen opklaprug en een lange voetsteun. Met de Gabo van FSM ervaart u het gevoel van totale ontspanning.

Interieurontwerp FSM Loungechair Design acties FSM CILO Bank

FSM

FSM fauteuils en relaxfauteuils

Frank Sitzmöbel, oftewel FSM, is een al decennialang bekende en befaamde fabrikant van beklede zitmeubelen. FSM ontwikkelt hoogwaardige fauteuils die wereldwijd verkocht worden. Tijdens het ontwerp- en productieproces staat een zo perfect en langdurig mogelijk zitcomfort voorop. FSM hecht veel waarde aan kwaliteit, comfort en ontspanning.

Filosofie

FSM richt zich op de lange termijn: meubelen die niet alleen mooi zijn maar ook lang meegaan en ultiem zitcomfort en ontspanning bieden. Innovatie is hierbij ook een belangrijke factor; continue blijven leren en veranderen. FSM onderscheidt zich door aanvullende, nuttige functies die het comfort en design van de fauteuils verhogen. De functies zijn niet altijd direct zichtbaar, maar bezorgen u wel het ultieme gevoel van ontspanning.

Samenwerking

FSM is een onderdeel van designlabel de Sede. FSM kan daarom gebruik maken van de productievestiging van de Sede in Zwitserland. Een productievestiging die tot over de landsgrenzen bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige en ambachtelijke productie. Een FSM zitmeubel staat dan ook voor kwaliteit, bestendigheid en een lange levensduur.

Advies

Ervaar het comfort en de mogelijkheden van de verstelmechanismes zelf en kom proef zitten bij CILO. Onze interieur experts staan voor u klaar en adviseren u graag over de diverse fauteuils en de mogelijkheden.