Freifrau

freifrau collectie eetkamerstoel Leya

> Comfortabel en nonchalant, de twee hoofdkenmerken van Freifrau’s eetkamerstoel Leya. Bij de ontwerpers van Leya, Birgit Hoffman en Christoph Kahleyss, staan kwaliteit en duurzaam materiaal hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de hoogwaardige afwerking en details van de stoel. U kunt kiezen om de buitenkant van Leya te bekleden met leder en de binnenkant met stof. Spelend met materiaal creëert u een verrassend eindresultaat.

eetkamerstoel Leya eetkamerstoel Leya cilo contact cilo acties fauteuil Leya

> Fauteuil Leya Lounge  van freifrau nodigt uit door zijn comfortabele en nonchalante uitstraling. Leya is ontworpen door Birgit Hoffmann en Christoph Kahleyss. Het idee achter deze designfauteuil was om een zachte comfortabele fauteuil te ontwerpen met elegante vormgeving. Bij de Leya Lounge kan u ook kiezen om de buitenkant te bekleden met leder en de binnenkant met stof zo creëert u een verassend contract in materialen.

Chair Marla cilo interieuradvies Leya Coffee Table Anna pouf

> Poef Anna van Freifrau kenmerkt zich door zijn opvallende plooien en stoere uitstraling. Ontwerper Anna Lorenz liet zich inspireren door fashion accessoires en dit is goed terug te zien in de details. Doordat de poef verdeeld is in twee helften, is het mogelijk om verschillende materialen te combineren en de poef aan beide kanten te gebruiken. 

cilo merken