Ferrolight

Complete Ferrolight Collectie Iyo Hanglamp Ferrolight

> Ferrolight Iyo is een elegante en minimalistische hanglamp. Iyo is zeer geschikt voor boven een lange eettafel. Door de lengte van Iyo zal hij een breed oppervlak verlichten. Hanglamo Iyo is gemaakt van aluminium, is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 

Hanglamp BES Ferrolight

> Ferrolight BES is een strak vormgegeven lamp met als opvallend detail een houten lijn in het midden. Hanglamp BES kenmerkt zich door zijn eenvoud en elegantie en is perfect voor boven de eettafel. De afkorting B.E.S. staat voor Beautifull Energy Saver.

Meer informatie aanvragen Lamp Ferrolight Design acties Lamp Ferrolight Alle merken Hanglamp Pixel Ferrolight

> Ferrolight Pixel is een eenvoudige en strak vormgegeven lamp. De 4 led lampjes zijn 360 graden draaibaar. Net als de gehele Pixel serie is deze hanglamp vervaardigd uit aluminium. Pixel hanglamp staat schitterend boven uw eettafel. In de Pixel serie zijn ook een vloerlamp, wandlamp en bureaulamp verkrijgbaar.

Hanglamp Spoetnik Ferrolight

> Ferrolight Spoetnik Mega fascineert door zijn eenvoud, balans en verfijning. Hanglamp Spoetnik Mega is gemaakt van RVS en heeft maar liefst 30 armen. Ferrolight Spoetnik Mega is een prachtig object voor aan het plafond. Deze hanglamp heeft een diameter van 300 cm.

Lichtadvies

Ferrolight

Ferrolight verlichting

Ferrolight design verlichting staat voor energiezuinige verlichting. Het productieproces is geheel milieuvriendelijk en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ferrolight ontwikkelt verantwoordelijke verlichting.

Visie

In 1999 is Ferrolight opgericht door een gedreven stel dat een passie voor licht heeft. Ferrolight wil design verlichting voor privé en zakelijk gebruik creëren, uitgaande van het principe ‘less is more’. Het adviseren en het overdragen van ideeën is een prioriteit.

Designer

De designverlichting van Ferrolight wordt in Nederland ontworpen door Ferdinand Verbeek. Zijn tijdloze designs en warme lichtkleur ontstonden door zijn fascinatie voor zonlicht in combinatie met een grote passie voor technologie.