Fatboy

Complete Fatboy collectie > Orginal bij fatboy
> Zitzak Original , ontworpen door Jukka Setälä, is het eerste product dat door Fatboy werd gelanceerd in 2002. De laatste jaren is de Original zitzak uitgegroeid tot een iconisch ontwerp, waar u op ontelbare manieren op kan zitten, liggen én loungen. Door de  EPS vulling , die helemaal naar het lichaam vormt,  geniet u van een ultiem zitcomfort op deze Fatboy zitzak!
Edison the petit van Fatboy

> Fatboy Edison The Petit heeft zijn naam te danken aan de uitvinder van de gloeilamp, Thomas Edison. Echter is de lamp alles behalve oud en stoffig! Fatboy Edison The Petit is de ideale mobiele lamp, voor binnen én buiten, door zijn handzame formaat en het gebruik van LED. Ideaal: Edison The Petit lamp van Fatboy geeft 6 tot 24 uur licht en is daarna weer oplaadbaar. En door de 3 standen bepaalt u zelf de lichtsterkte! 

Meer informatie aanvragen> Interieur ontwerp> Transloetje van Fatboy

> Transloetje van Fatboy is net als de Edision the Petit geïnspireerd op oma’s nostalgische schemerlamp. Maar dan in een nieuw jasje! Compleet transparant, waardoor de lamp een ware eyecatcher is, zowel binnen als buiten. Fijn: de lamp is oplaadbaar, draadloos , energiezuinig door de LED lichtbron én te verstellen in 3 lichtstanden. Transloetje is verkrijgbaar in 8 trendy kleuren.

Fatboy Alle merken> Fatboy Design acties> Bolleke van Fatboy
> De Fatboy Bolleke is een van de nieuwste hanglampen van het merk! Een functionele, tijdloze én oplaadbare lamp, waardoor deze naar wens overal opgehangen kan worden. Zowel boven de eettafel als buiten aan de veranda tijdens warme zomeravonden! Bolleke geeft tot wel 8 uur lang licht, is spatwaterdicht, heeft dimbare standen en ingebouwde LED-verlichting! De Fatboy Bolleke lamp is leverbaar in diverse kleuren. 

Fatboy

Over Fatboy

In 2002 werd het merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. Zoveel jaren later blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit.

Collectie

De collectie van Fatboy bestaat uit verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers in frisse prints en onverwoestbare materialen. Fatboy staat bekend om de Fatboy zitzakken, maar heeft daarnaast een hele uitgebreide collectie.