Draenert

Complete Draenert Collectie Eettafel Adler Dreanert

> Draenert eetkamertafel Adler is er in een verlengbare en niet-verlengbare variant. Het tafelblad is gemaakt van natuursteen. Door het geïntegreerde hefmechanisme kan het centrale blad worden verhoogd als de twee helften van het tafelblad uit elkaar worden getrokken. Een eenvoudige handeling die veel functionaliteit tot gevolg heeft. Het ovale onderstel is van rvs.

Eetkamerstoel Nobile Soft Dreanert

> Draenert Nobile Soft is een stoel die zich kenmerkt door een hoog zitcomfort. Dit komt door de flexibele rugleuning. De stoel wordt gemaakt van zacht leer en is verkrijgbaar in 60 kleuren. Geschikt als eetkamerstoel, maar ook voor in andere ruimtes.  

Meer informatie aanvragen Tafel Dreanert Interieurontwerp Dreanert Design acties Bijzettafel Mortimer Dreanert

> Draenert bijzettafel Mortimer maakt indruk door zijn eenvoud. Het tafelblad van natuursteen betovert de ruwe afwerking. Het tafelblad in combinatie met het stalen onderstel zorgt voor de authenticiteit van Mortimer. 

Dreanert Ontdek de winkel Dreanert

Draenert

Draenert Company

Draenert is een Duits designmerk dat al 45 jaar inspiratie biedt op het gebied van designmeubelen. Draenert staat bekend om zijn designer meubelen, traditioneel ambacht, kwaliteit en eersteklas vakmanschap. De collectie van Draenert bestaat onder andere uit eetkamertafels, bijzettafels en salontafels. De collectie van Draenert is verkrijgbaar bij CILO.     

Designers

Draenert werkt samen met veel verschillende designers om tot een stijlvolle collectie te komen. Wat voorop staat bij de designers is het ontwerpen van een gebruiksvriendelijk en consumentvriendelijk object dat vragen oproept.

Awards

In 2014 is Draenert genomineerd voor ‘the German Design Award’ voor het model 1123 Pico van ontwerper Staphan Veit. In 2012 kon Draenert ‘the Green Good Design Award’op zijn naam schrijven. Daarnaast is Draenert nog veel vaker genomineerd en een heeft Draenert een aantal Awards in ontvangst mogen nemen. Draenert haalt hier veel motivatie en creativiteit uit.