De Sede

De sede collectie De sede DS-279

> Eetkamerstoel DS-279 van De Sede is een aanvulling op de stoelenfamilie van Christian. De 3 verschillende modellen van deze fauteuil laten zich harmonieus combineren en bieden een uitstekend zitcomfort. Voor een bijzonder effect kunt U er voor kiezen om de buiten- en binnenkant van deze fauteuil met verschillende materialen te bekleden. 

DS-255

> De Sede fauteuil DS-255 met voetensteun is een prachtige design fauteuil voor ultiem zit- en relaxgenot. De fauteuil is zowel stoer als elegant door de slanke armen en de draaipoot aan de onderkant. Een fauteuil die zowel mooi als functioneel is. De DS-255 is ook leverbaar met een lagere rugleuning. De Sede fauteuil DS-255 is verkrijgbaar in diverse leersoorten en kleuren.

Meer informatie aanvragen De sede DS-51 De sede design acties Cassina DS-21  De sede DS-21

> Designbank DS-21, ontworpen door Stephan Hürlemann voor De Sede, kenmerkt zich door zijn strakke en kubistische uitstraling. Hürlemann  heeft als doel om vorm tot leven te brengen. DS-21 staat op een metalen frame waardoor de bank lijkt te zweven. De DS-21 is op een opvallende manier gestikt, wat het ontwerp zo bijzonder maakt.

Interieurontwerp De sede alle merken De sede DS-110

> Fauteuil DS-110 is een relaxfauteuil dat compleet nieuw is qua ontwerp, fris en vooruitstrevend. Een fauteuil om in onderuit te zakken en weg te kruipen in het zalige comfort. Een fauteuil die uw favoriete plek een nieuwe naam geeft: DS-110 . In nauwe samenwerking met de Sede , heeft de Zwitserse ontwerper Alfredo Häberli fauteuil DS-110 gebruikt om de vormen van een autostoel een nieuwe betekenis te geven. 

De sede DS-51

> Het doordachte ontwerp van De Sede fauteuil DS-51 is functioneel en uiterst elegant. Deze tijdloze klassieker uit de jaren 1970 en de basis van de wereldwijde reputatie van de Sede voor Zwitserse productie van de hoogste kwaliteit. De zit- en rugkussens zijn allemaal met de hand genaaid met behulp van een naald en draad. Kenmerkend is het hoge zitcomfort, ondanks de fragiele verschijning.

De sede Leather

De Sede

De Sede design meubelen

De Sede ontwikkelt en produceert al ruim een halve eeuw meubelen die voldoen aan alleen de allerhoogste kwaliteit. ‘The Culture of Excellence’ is niet voor niets het motto van het Zwitserse designmerk. De collectie van De Sede kenmerkt zich door een geheel eigen stijl die zich laat verwoorden in steekwoorden als strak, elegant, gestroomlijnd en puur van vorm. De Sede banken en fauteuils kenmerken zich door een subliem zitcomfort. 

Geschiedenis

De Sede begon in 1965 als een klein bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met meer dan 1.000 partners verspreid over de gehele wereld. Het bedrijf streeft naar alleen de beste kwaliteit. Het is hun doel om meubelen te creëren die jarenlang meegaan en waar de bezitter iedere dag van kan genieten. Wanneer u een De Sede meubel aanschaft, weet u zeker dat u er jarenlang profijt van heeft. 

Design collectie

De collectie van De Sede bestaat uit moderne banken, gestroomlijnde stoelen en uitnodigende fauteuils. Bij de productie van deze meubelen ligt de nadruk op ambachtelijk en traditioneel handwerk. Hierbij staat de keuze voor materialen voorop. Zo worden alleen de allerbeste materialen gebruikt waardoor de kwaliteit van het leder ongeëvenaard is. Naast kwaliteit staan ook stijl en comfort bij De Sede hoog in het vaandel. De De Sede meubelen kenmerken zich door hun tijdloze stijl. Hierdoor kan vrijwel iedereen zich vinden in de collectie van De Sede. 

Interieurontwerp

Onze interieurspecialisten staan bij CILO voor u klaar om u uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden en stellen graag samen met u uw unieke uitvoering van uw gewenste De Sede meubel samen, die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet.