COR

COR

COR design meubels

Cor design zag het levenslicht in 1955. Cor, latijns voor ‘hart’, produceert al ruim een halve eeuw prachtige design meubelen van de allerhoogste kwaliteit. Het motto van Cor is niet voor niets: “alleen het beste is goed genoeg”. De beste materialen, gecombineerd met duurzaamheid en vaardigheid vormen de hoofdingrediënten van de meubelen. Cor werkt samen met ontwerpers als Friedrich-Wilhelm Möller en Jochen Hoffmann die op hun eigen wijze een bijdrage hebben mogen leveren aan het merk.

Hoogstaande kwaliteit 

Cor staat voor kwaliteit in zijn zuiverste vorm en levert design meubelen die een leven lang meegaan. Technologie speelt een grote rol bij de productie, maar Cor moet het voornamelijk hebben van de vakkundigheid van zijn vaklieden die met veel liefde en respect waken over elk detail van het productieproces. Alle materialen die gebruikt worden in de meubelen van Cor – of het nu leder, staal, stof, aluminium of hout betreft – zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Conseta: Design klassieker

In de jaren ’60 kwam Cor met de Conseta. Hun bekendste ontwerp tot nu toe. Inmiddels bestaat de Conseta al 50 jaar en nog steeds is het een bestseller. De Cor Conseta – afgeleid van het Latijnse woord consedere, wat bij elkaar zitten betekent – is een tijdloos elementensysteem met een breed scala aan mogelijkheden. Laat u adviseren door één van onze experts over de vele mogelijkheden van de Cor Conseta.