COR

Complete Cor collectie Sinus Cor bij cilo

> Zelfs in het jaar 1976 was de COR fauteuil Sinus zijn tijd ver vooruit. Deze klassieker uit de collectie van COR is een waar design item voor in uw interieur. De aparte vorm van deze lederen stoel en het sublieme zitcomfort maken de Sinus een absolute aanwinst en een design item pur sang.

Conceta Cor

> Bank Conseta van COR biedt u ongekend veel mogelijkheden. Het modulaire zit systeem Conseta maakt het mogelijk een bank samen te stellen die volledig aansluit op uw wensen, persoonlijkheid en interieur. De Conseta is voor ieder persoon geschikt doordat de zitdiepte en hoogte aan te passen zijn door middel van de kussenvulling. De Cor Conseta is in verschillende opstellingen en maten verkrijgbaar.

 

meer informatie aanvragen interieur ontwerp bij cilo Mell Lounge

>De Mell Lounge sofa van Cor, ontworpen door Markus Jehs en Jürgen Laub, kenmerkt zich door zijn elegante en tijdloze uitstraling. Mell Lounge rust op een ranke poot, waardoor de bank lijkt te zweven. Designers Jehs en Jürgen Laub, die al het één en ander hebben ontworpen voor Cor, staan bekend om hun functionaliteit en creatief gebruik van materialen.

 

Cor design acties bij cilo Cor alle merken bij cilo Jalis Cor

> Bank Jalis van Cor, wat in het Arabisch ‘zittend’ betekent, is ontworpen door Markus Jehs en Jürgen Laub. Jehs en Laub wonnen diverse internationale prijzen, waaronder de Red Dot design Award in 2014. Kenmerken van hun ontwerpen zijn goed terug te zien in de Jalis bank. Deze designbank beschikt over een brede collectie elementen en kan hierdoor eindeloos gecombineerd worden.

 

COR

COR design meubels

Cor design zag het levenslicht in 1955. Cor, latijns voor ‘hart’, produceert al ruim een halve eeuw prachtige design meubelen van de allerhoogste kwaliteit. Het motto van Cor is niet voor niets: “alleen het beste is goed genoeg”. De beste materialen, gecombineerd met duurzaamheid en vaardigheid vormen de hoofdingrediënten van de meubelen. Cor werkt samen met ontwerpers als Friedrich-Wilhelm Möller en Jochen Hoffmann die op hun eigen wijze een bijdrage hebben mogen leveren aan het merk.

Hoogstaande kwaliteit 

Cor staat voor kwaliteit in zijn zuiverste vorm en levert design meubelen die een leven lang meegaan. Technologie speelt een grote rol bij de productie, maar Cor moet het voornamelijk hebben van de vakkundigheid van zijn vaklieden die met veel liefde en respect waken over elk detail van het productieproces. Alle materialen die gebruikt worden in de meubelen van Cor – of het nu leder, staal, stof, aluminium of hout betreft – zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Conseta: Design klassieker

In de jaren ’60 kwam Cor met de Conseta. Hun bekendste ontwerp tot nu toe. Inmiddels bestaat de Conseta al 50 jaar en nog steeds is het een bestseller. De Cor Conseta – afgeleid van het Latijnse woord consedere, wat bij elkaar zitten betekent – is een tijdloos elementensysteem met een breed scala aan mogelijkheden. Laat u adviseren door één van onze experts over de vele mogelijkheden van de Cor Conseta.