Design vloerlampen

Design vloerlampen

Design vloerlampen

Design vloerlampen kunnen dienen als decoratieve verlichting en als functionele verlichting bijvoorbeeld wanneer u leest of werkt. Het is belangrijk dat een lamp goed past bij uw wensen; goede verlichting is noodzakelijk. De verlichtingsexperts bij CILO stellen samen met u een verlichtingsplan op. Bij CILO heeft u keuze uit diverse modellen vloerlampen. Lees verder >

Design vloerlampen als sfeermaker

De uitgebreide collectie design vloerlampen biedt sfeer voor iedere ruimte. Bij CILO vindt u zowel minimalistische als decoratieve staande lampen van internationale en nationale topmerken. Naast dat een design vloerlamp functioneel in gebruik is, is het een ware eyecatcher die het interieur afmaakt. Gemakkelijk te verplaatsen en geschikt voor het belichten van iedere ruimte in uw interieur. Accentueer bepaalde ruimtes in de zithoek en plaats een design vloerlamp naast de zitbank. Of kies voor een staande lamp bij de eettafel als vervanging voor een hanglamp. Bij CILO vindt u een grote diversiteit aan spannende design verlichting, van een enkele poot tot een driepoot vloerlamp. In verschillende kleuren en afmetingen, in de hoogste kwaliteit.

Uniek design van topmerken

Bij CILO vindt u een unieke collectie design vloerlampen voor het creëren van perfect licht in het interieur. Verlichting van gerenommeerde topmerken, perfect voor een designliefhebber als u! Maar wat past er nu het beste in uw woonruimte en welk merk heeft de voorkeur? Natuurlijk willen we u hierbij graag bij de hand nemen. Bent u een liefhebber van een eenvoudig of Zweeds design? De staande lampen van het Scandinavische designmerk Muuto geven het interieur een rustig effect.  De design vloerlamp Muuto Leaf is een elegante en vrouwelijke verschijning. Een slank model met een eigentijds karakter, en door middel van de dimmer bepaalt u eenvoudig het gewenste lichtinval. De designklassieker Flos Arco, ontworpen door de Italiaanse ontwerper Achille Castiglioni, heeft een strak, opvallend ontwerp met een stevige marmeren voet. De booglamp staat hierdoor stevig op de grond. Niet alleen prachtig in de woonkamer, maar geeft ook de eetruimte een sfeervolle uitstraling. Een Moooi designlamp valt zeker op in het interieur. De Moooi Construction heeft een opvallend en speels design en is geïnspireerd op de constructie van metaalfabrieken en de Eiffeltoren. Een prachtig industrieel ontwerp, voor een modern of Scandinavisch interieur.

Verlichting van Italiaans design

Liefhebber van Italiaans design lampen? Bij het Italiaanse designmerk Lumina staat functionaliteit en kwaliteit voorop. De eenvoudige vloerlampen zijn inmiddels uitgegroeid tot echte design klassiekers. Zoals de Lumina Daphine, een elegant en slanke verschijning die in iedere gewenste positie gezet kan worden. Foscarini is een van de belangrijkste design verlichtingsmerken van Italië. Diverse bijzondere en unieke vloerlampen zijn al bekroond met internationale prijzen. Een opvallende design vloerlamp is de Foscarini Caboche. Door het prachtige speciale licht van glazen bolletjes een echte eyecatcher voor in uw interieur. Ook booglamp Foscarini Twiggy is een opvallende verschijning. De design vloerlamp heeft een moderne uitstraling met een speelse twist. Naast dat de lamp te plaatsen is in de woonkamer, staat deze door de gebogen vormgeving ook perfect bij de eettafel. Een design vloerlamp geheel naar wens? Met Occhio stelt u eenvoudig uw persoonlijke verlichting samen. Samen met onze lichtexperts stellen we de ideale verlichting voor uw woonruimte samen. Bij CILO vindt u een uitgebreid aanbod van prachtige design vloerlampen die het interieur laten stralen.

Verlichting door lichtexperts

Een design vloerlamp gevonden die aansluit op uw persoonlijke wensen en woonruimte? Bij CILO bestelt u eenvoudig online of vraag online een offerte aan. Uiteraard kunt u de collectie staande lampen ook bewonderen in onze winkel. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze lichtexperts helpen u graag met het opstellen van een persoonlijk lichtplan.