Design tv-meubel

Design tv-meubel

Design tv-meubel

Een tv-meubel moet functioneel zijn maar ook passen binnen uw woonruimte en woonstijl. Bij CILO heeft u keuze uit diverse modellen, materialen en kleuren. Kies voor een tv-meubel waarin uw tv en kabels netjes weggewerkt zijn of stel uw meubel op maat samen. Laat u adviseren over de mogelijkheden of bestel eenvoudig online. Lees verder >

Design tv meubels

Design tv meubel als centraal punt

De collectie design tv meubels zijn niet alleen functioneel, maar tevens een lust voor het oog. Hedendaags ontbreekt er in weinig woonruimtes nog een tv dressoir. Heerlijk samen met uw partner of het hele gezin tot rust komen en ontspannen voor de tv. Bij CILO vindt u prachtige, stijlvolle tv meubels, waarmee u een persoonlijke thuisbioscoop creëert. Een tv kast wordt vaak als centraal punt aangehouden voor het verder inrichten van de woonruimte. Het is van belang dat er vanuit iedere hoek van de ruimte zicht is op het tv podium. In de zoektocht naar een geschikte design tv meubel dient u ook met overige aspecten rekening te houden. Wat past er in uw woonruimte? Wat is de ideale hoogte van het tv dressoir, zodat nekklachten voorkomen kunnen worden? En welk design tv meubel past het beste bij uw persoonlijke woonstijl en wensen?

Functioneel en design

Op zoek naar een design tv meubel waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn? De tv meubelen van het kwaliteitsmerk Spectral passen door het aanbod van diverse modellen, materialen en kleuren in ieder interieur, van klassiek tot modern. De specialist biedt tv dressoirs aan in diverse modellen, van een zwevend tv meubel tot een glazen tv meubel. De prachtige vormgeving en uitstraling van Spectral past perfect bij de strakke design meubels van Artifort en Minotti. Maar ook bij de tijdloze design kasten en wandmeubels van Pastoe. Doordat de tv meubels de speakers en kabels op een slimme manier uit het zichtsveld haalt, creëert u rust en ruimte binnen het interieur. Beeld en geluid worden optimaal geïntegreerd in de woonkamer, waardoor u nog meer geniet uw homecinema. Bij Spectral vindt u onder andere de tv podia Spectral Ameno en Spectral Scala. Beide design (wand)meubels met slimme mogelijkheden en stijlvol tot in de details. In ruim 2.000 diverse kleuren verkrijgbaar en hierdoor perfect aan te passen aan uw persoonlijke wensen en de woonruimte. Als liefhebber van design past een tv wandmeubel of tv kast van CILO perfect bij de rest van het interieur. Door het tijdloze design zult u een lange tijd genieten van het meubel!

Van advies op maat tot totaalinrichting

Een prachtige design tv meubel die voldoet aan uw wensen? Vraag online een offerte aan of kom CILO persoonlijke ervaren. Tevens staat ons deskundig team voor u klaar om een tv meubel te vinden die perfect past in uw woonomgeving. Bij CILO vindt u deskundigheid onder één dak, van architecten tot stylisten.