Salontafels

Salontafels

Salontafels

Een salontafel is niet alleen functioneel, maar kan ook als siervoorwerp dienen. Een bijzonder vormgegeven salontafel in een opvallende kleur is een echte blikvanger in uw interieur. Van een rechthoekige glazen salontafel tot een robuuste houten tafel. In de ruimte collectie vindt u diverse kleuren, vormen en maten. Bestel eenvoudig online of bewonder het design van de salontafels in onze winkel! Lees verder >

Salontafel van top design merken

Salontafels voor een oogstrelend geheel

Een salontafel creëert niet alleen sfeer in de woonruimte, maar is tevens bijzonder functioneel. Bij CILO vindt u een ruime collectie van minimalistische blikvangers tot een robuuste houten salontafel van hoogwaardige materialen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor top design van merken als Montis, HAY, MDF Italia, Van Rossum en Linteloo. Bijzonder vormgegeven salontafels die, als centrale blikvanger, zorgen voor een oogstrelend geheel in de zitkamer. Uw nieuwe design meubel dient perfect te integreren bij uw bankstel, het karpet en uw tv-meubel, met daarbij het juiste formaat passend bij de ruimte. In de stijlvolle collectie vindt u diverse smaakvolle exemplaren, van een ronde salontafel, zoals HAY Bella, tot een Linteloo salontafel

Centrale blikvanger in het interieur

Van oudsher wordt de salontafel gezien als het centrale object in de woonkamer. In de achttiende eeuw maakten de Engelsen kennis met dit bijzondere meubelstuk, dat diende als een echte sfeermaker. Gasten werden in de woonkamer voorzien van een hapje en een drankje en er werd uitgebreid gesocialiseerd. De salontafel wordt heden nog steeds geassocieerd met gezelligheid en huiselijkheid. Naast het functionele aspect is tevens de uitstraling van belang, zo vindt u bij CILO salontafeltjes passend bij diverse persoonlijke woonwensen. Van een hoogglans salontafel, uitermate geschikt voor een modern interieur, tot een robuuste salontafel zoals de Van Rossum Beam.

Passend bij uw persoonlijke smaak

Creëer een totale persoonlijke woonsfeer door het toevoegen van de juiste decoratie op uw salontafel. Of laat de decoratie achterwege, zodat het elegante design van de salontafels perfect naar voren komt. Voor een origineel en speels effect vormt u diverse soorten multifunctioneel inzetbare bijzettafels om tot uw nieuwe smaakvolle salontafel.

Salontafel online kopen bij CILO!

Een salontafel gevonden die perfect aan uw persoonlijke woonwensen voldoet? Bestel deze eenvoudig online of vraag online een offerte aan. Uiteraard bent u van harte welkom de wonderschone exemplaren te bewonderen bij CILO. Ons team van deskundige binnenhuisarchitecten kunnen u desgewenst voorzien van passend advies voor uw nieuwe salontafel!